Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek ilyen gondjaik voltak azoknak mi lett a kapcsolatával?
Biztos vagy benne, hogy ez egy kapcsolat?
Lehet más a szeretet nyelve, de ha szeretne, akkor szerintem nem lenne normális, hogy nem tudja elfogadni, hogy olyan módon is ki szeretnéd fejezni a szeretetedet, ahogyan az neked természetes.
Persze az is fontos, hogy megtanuljuk, hogy a párunk mitől / hogyan érzi magát szeretve, kell ebben egy kis rugalmasság mindkét oldalról
"úgy érzem, hogy nem szeret. Vagy nem úgy ahogy egy kapcsolatban kellene."
Kellene? 3 hónap után? Kapcsolat? Nem is ismeritek egymást. Mit vársz?
Az lehet, hogy egészen más kapcsolatra vágytok - te egy gyorsra akármennyi ideig, ő pedig egy lassúbbra, hosszú ideig.
3 hónap után nem kapcsolat? Mi 4 hónap után összeköltöztünk. Rég házasok vagyunk.
Nem szeret téged. Szerintem ez el fog halni, mégpedig mert egyoldalú és neked nyilván nem fog ez így megfelelni. Ő ellenne.
7. Én belőlem kiölte az érzés utolsó szikráját is, mert ha maradt volna valami, akkor azt nem éltem volna túl. Nagyon alattomosak ezek az emberek, mert nagyon lassan teszik tönkre a párjukat, így sosem gondolsz a menekülésre. A másik meg az, hogy mindig magadat okolod mindenért, amiért nem kapsz tőle szeretetet, figyelmet. Biztos valamit nem jól mondtam... áhhh, igaza van. Biztos nem jól csináltam valamit... Áhhh igaza van. Amikor már lerombolt, akkor jössz rá hogy egy senki lettél, addigra már nem hiszel önmagadban, addigra már évek, 5-10-20 év telt el. Már nem is tudsz nyitni kifelé, mert nem létezik önbizalmad. A szexualitásod már nem létezik. A személyiséged már csak egy üszkös csontváz, adigra már el sem tudod képzelni hogy valaki egy jó szót is szóljon hozzád, teljesen természetesnek veszed, hogy te semmit sem kaphatsz. Én már ezen is túl vagyok. Az emberekre úgy tekintek mint színpadi díszletekre, képtelen vagyok nevetni, sírni, örülni, rajongani. Zombi vagyok.
Hidd el vannak olyan emberek, és nem is kevesen, akik megsemmisítik a másikat. Most fuss! Amit a kérdésedben leírtál, pontosan így kezdődik! Személy szerint én az ilyen embereket kiemelném az egészséges társadalomból, és eg lakatlan szigetre zárnám! Ez a fajta lelki terror túltesz minden elképzelhető fizikai bántalmazáson, csak sajnos nem büntethető jogi kategória. Hogy mi is az a lelki terror? Mondjuk mintha valaki izzó pengével vagdosná naponta a párját, aztán még este meg is korbácsolná. Erre mindenki felkapja a fejét, de a lelki terrorra senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!