Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hatalmas probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hatalmas probléma, ha állva vizel a férfi?

Figyelt kérdés

Barátnőm állandóan ezzel basztat. Én próbáltam ülve, de egyszerűen kényelmetlen. Mindig nyomni kell lefele a farkam, nekem nem áll jól szögben ehhez. Nehéz így iránytani, balesetveszélyes.

Amúgy meg állva vizeléskor felhajtom az ülőkét és nem megy mellé a cucc. A kicsapódó vizelet pára meg nem nagy dolog. Inkább a seggemre csapódjon ki, aztán húzzam rá a nadrágot? Takarítani kell a wc-t és ennyi (amit én is szoktam ugyanúgy). Külön van a fürdőtől, nincs fogkefe a közelben.

Komolyan mondom, amint jó idő lesz építek egy kinti budit magamnak.

ma 14:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
El nem tudom képzelni milyen az a wc, ahol ülve le kell nyomnod a farkad, de állva nem kell lenyomnod. Te kézen állva pisálsz?
ma 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan vannak vizeletcseppek itt ott amott, máskülönben honnan is tudná a bnőd hogy állva csinálod?
ma 14:35
 3/15 A kérdező kommentje:

#1 Nyilván állva is nyomni meg fogni kell. De úgy teljesen kényelmes.

#2 Állítólag érzi a szagát. Meg rákérdezett és mondtam, hogy én állva csinálom. Én nem érzem sose a szagot. Meg milyen legyen egy wc, rózsaillatú? Ha jönnek vendégek, akkor frissen van takarítva.

ma 14:39
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a baj, hogy állva hugyozol, hanem hogy nem takarítasz fel magad után. Semmibe nem tart venni egy csomag nedves törlőkendőt és 5 másodperc alatt áttörölni magad után a wc-t. Meg mondjuk naponta 1x a csempét is 2 mozdulattal. Gondolom a csoki foltot sem hagyod ott, mert majd valamikor úgyis ki lesz takarítva.
ma 14:43
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Mitől lenne balesetveszélyes? Ha leülsz, akkor nem fröcsköl, szerintem ez lehet az alapprobléma, hogy bár nem látod, de valójában telefröcskölöd a wc-t, nyilván a szagot is ezért érezni később.
ma 14:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ki, mit és hogy csinál a WC-ben, szerintem magánügy. Nem is értem hogy kerülhet szóba, hogy ülsz vagy állsz. Az meg alap, hogy mindenki tisztán és rendezetten hagyja maga után, miután végzett. 😀

Tehát 2 ok van arra, hogy miért is született meg a kérdés:

1: nézi, ahogy pisilsz

2: olyan állapotban hagyod ott a WC-t, ami kivetnivalót hagy maga után

Mindkettő gáz. Ha az 1-es van, akkor csukd magadra az ajtót.

Ha a 2-es, akkor meg takarítsd le magad után, ha mégsem találtál bele.

ma 14:56
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Sztem te megszoktad a saját húgypára-szagodat - de az igenis büdös tud lenni. És az meg nettó vicc, hogy a vendégeknek kellemes illatot akarsz a lakásba, a párodat meg ilyen téren letojod. Még azt is megkockáztatom, hogy a vendégség előtti Wc-pucolás is a párod feladata,
ma 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

"Én nem érzem sose a szagot. "

De jó neked.

ma 15:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát én teljesen lesz.rom, hogy a párom ülve, vagy állva pisil.

Nem büdös és mindig áttörli maga utan a wc-t. Ezt nem csak mondja, tényleg így van.

Szóval a barátnőd vagy valami irányításmániás nő vagy tényleg koszosan, büdösen hagyod magad után a wc-t.

ma 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem minden pasim állva pisilt de sose volt utánuk redvás a wc. Talán töröld le magad után? Igényesség, tudod.
ma 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!