Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hatalmas probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hatalmas probléma, ha állva vizel a férfi?

Figyelt kérdés

Barátnőm állandóan ezzel basztat. Én próbáltam ülve, de egyszerűen kényelmetlen. Mindig nyomni kell lefele a farkam, nekem nem áll jól szögben ehhez. Nehéz így iránytani, balesetveszélyes.

Amúgy meg állva vizeléskor felhajtom az ülőkét és nem megy mellé a cucc. A kicsapódó vizelet pára meg nem nagy dolog. Inkább a seggemre csapódjon ki, aztán húzzam rá a nadrágot? Takarítani kell a wc-t és ennyi (amit én is szoktam ugyanúgy). Külön van a fürdőtől, nincs fogkefe a közelben.

Komolyan mondom, amint jó idő lesz építek egy kinti budit magamnak.

ma 14:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Fhuu xd na pont ezért nem tartanék már otthon ferfit a házban semmi pénzért xd elég volt a férfi hugyszagbol meg a cseppekbol
ma 17:04
 22/34 A kérdező kommentje:

Na, azt a videót nem mutatom meg barátnőmnek!

Amúgy ülve a wc melyik részére kell hugyozni? A nők hova szoktak? A vízbe bele? (mondjuk az nagyon hangos). Akkor is ugyanúgy lesz húgypára, ami beteríti a wc peremének belsejét. A videóban is odament a nagyja. Szóval szerintem tök 8, hogy állva hugyozok-e vagy ülve. Ugyanúgy szaga lesz, hacsak nem törlöm ki mindig a wc-t.

ma 17:22
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont annyit megtehetnél, hogy kitisztítod a wc-t minden alkalommal, ha ülni nem vagy hajlandó. Ja, hogy az túl nagy macera? Barátnődnek nem az? :D
ma 17:24
 24/34 anonim ***** válasza:
28%
Az élet óriási problémái! Viszont tök jól lehet rajta egózni mindkét oldalnak!
ma 17:24
 25/34 anonim ***** válasza:
16%
Neveld meg a szukát! ÉS/VAGY Vizelj a csapba!
ma 17:27
 26/34 anonim ***** válasza:
82%

Férfiként nem értem mi olyan nagy dolog abban, ha le kell ülni.

Az én feleségem is ezen rugózott, de aztán úgy voltam vele, hogy nekem nem nagy áldozat, és ha ő ettől boldog, akkor oké.

Egyébként a legtöbbször még kényelmesebb is így. Sőt, nem kell a wc deszkával bajlódni. Az egyetlen dolog amit utálok, ha hideg a wc ülőke.

Amit írsz, hogy le kell nyomni, meg nehéz irányítani, szerintem kb 3 alkalomra megtanulod, hogy kell. Egyszerűen úgy ülsz le, kicsit hátrébb, és akkor úgy egyszerű. Meg egyébként, irányítani ígyis-úgyis kell, szóval szerintem tökmindegy.

ma 17:35
 27/34 anonim ***** válasza:
Veszel egy flakon szórófejes fertőtlenítőt és minden használat után befújod a wc-t és a környékét mindenestül. (Sanytolnak jó az illata) Az ülőkét áttörlöd minden alkalommal, a többit csak fújod és néhány naponta törlöd. Egy idő után magad is elszoksz majd a húgyszagtól és erősen meg fogod érezni máshol.
ma 17:40
 28/34 anonim ***** válasza:
22, szerintem mi nem ugyanazt a videót néztük, de nagyon egyszerű a megoldás. Vegyetek egy UV lámpát, láttad a módszert. Takarítsa ki valamelyikőtök a wc-t, a csempét, mindent, UV val rá lehet ellenőrizni, aztán egy hétig hugyozz ahogy szoktál és ne takarítsátok. Majd ellenőrizz rá. Ha igazad van, se a csempén, se az ülőkén, se a tetején, se máshol nem fog vilàgítani a hugy.
ma 17:50
 29/34 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk én takarítom a fürdőt (ráadásul hetente többször), mégis ülve kell vizelnem... bár nálunk nem volt ebből nagy veszekedés, az összeköltözéskor leszögezte a feleségem, hogy így lesz, és kész. De nem egy nagy dolog, valóban.
ma 17:55
 30/34 anonim ***** válasza:
88%
Nemtudom mi faterommal màr nagyon rég óta ülve vizelünk otthon mert hiàba vagy óvatos a nagyszàmok törvénye alapjàn félre mehet és mivel többnyire muter takarìtja és nem mi így tiszteletben tartjuk a kérését. Hozzá lehet szokni ,lenyomod a kukkancsot kiengeded azt csók, nem kell ezt túlbonyolìtani
ma 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!