Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hatalmas probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hatalmas probléma, ha állva vizel a férfi?

Figyelt kérdés

Barátnőm állandóan ezzel basztat. Én próbáltam ülve, de egyszerűen kényelmetlen. Mindig nyomni kell lefele a farkam, nekem nem áll jól szögben ehhez. Nehéz így iránytani, balesetveszélyes.

Amúgy meg állva vizeléskor felhajtom az ülőkét és nem megy mellé a cucc. A kicsapódó vizelet pára meg nem nagy dolog. Inkább a seggemre csapódjon ki, aztán húzzam rá a nadrágot? Takarítani kell a wc-t és ennyi (amit én is szoktam ugyanúgy). Külön van a fürdőtől, nincs fogkefe a közelben.

Komolyan mondom, amint jó idő lesz építek egy kinti budit magamnak.

nov. 19. 14:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Én két férfival lakom együtt (egyik a párom és van egy lakótársunk). Nos, a férfiak pisije igenis büdös, főleg, ha mindent összefröcsköltök. Én nem mondtam, hogy pisiljenek ülve, de akkor utána viszont takarítsák le. Van bent nedves törlőkendő, kb. 3 mozdulat letörölni a kagyló peremét, az ülőke alját és körülötte a padlót. Ha erre lusta vagy, akkor viszont igenis ülj le.
nov. 19. 17:58
 32/46 anonim ***** válasza:
73%
Mekkora veréb vagy..., "férfi"..., csak szeretnél az lenni!
nov. 19. 18:07
 33/46 anonim ***** válasza:
A saját személyes, magadnak gakarított wc-nél tökokés. Csak másoknak meg vendégeknek legyen külön egy tiszta wc is.
nov. 19. 20:12
 34/46 anonim ***** válasza:
5%
Ülve vizelés, gyantáztatás, szemöldök szedés... várom a pillanatot mikor kell majd intim betétet hordani a "férfiaknak"... éééédes istenem...
nov. 19. 20:22
 35/46 anonim ***** válasza:
62%

34 egy normális férfi otthon a benti wc-n is leül nem álva vizelet. 30 40 éve is így "illett".

Aki nincs képbe miért kéne ülve az meg minden alkalommal takarítsa ki maga után a budit meg az ülőkét, csempét.

nov. 19. 20:33
 36/46 anonim ***** válasza:
17%
35. Itt nem a takarításról szólt a dolog, pont ezért is fogom a fejem. A végén már az is ciki lesz, ha egy férfi be tud hajtani egy villanykörtét, de pont ez is a lényeg. A férfiak kiherélése. Gondolom vér ciki már ma is, ha egy férfi meg tud szerelni valamit, mert hát ez már nem fontos, van szerelő. Aha értem. Mindenre van ember. Király! Akkor kit mi fog megkülönböztetni? Mert ma már főzni is ciki. Vagy mi lesz az emberek dolga? Egész nap a neten csüngeni és ábrándozni valami szép világról, a szépségről meg a gazdagságról? Mert már most is ez megy! Aztán rohanni elkölteni a pénzt, majd úgy érezni hogy most aztán mennyivel többek vagyunk mint a másik. Mert már most is ez van! :)
nov. 19. 20:41
 37/46 anonim ***** válasza:
82%
34# mindig olyan jókat mosolygok,mikor valakinek ennyire törékeny a kis ferfiassaga😅
nov. 19. 20:42
 38/46 anonim ***** válasza:
78%
Akinek bedől a férfiassága, ha ülve pisil, annak amúgy se állt túl erős lábakon...
nov. 19. 20:43
 39/46 anonim ***** válasza:
39%
37-38. Nekem nincsen bajom vele, ellenben titeket zavar a dolog. Ahogy előttem írták, feltalálták már a tisztítószereket, de ez gondolom nehezebb volt észrevenni, mint a másikat lenézni, beszólni. Nem baj, magatokról állítottátok ki a szegénységi bizonyítványt. Ennek megkoronázása meg a lepontozás. Szóval mi is van a törékeny kis egótokkal? :) Beszólogatni lehet a pálya széléről, de minek?
nov. 19. 20:47
 40/46 anonim ***** válasza:
81%

Senki nem attól lesz férfi, hogy állva körbeh*gyozza a wc-t (utána meg persze menjen a'zasszony és takarítson utána, mert ahhoz már lusta).

Amúgy nőként én már szereltem radiátort, fúrtam fel polcot, raktam össze bútort stb. Egy villanykörtét pedig egy 5 éves is ki tud cserélni. Ellenben párom ugyanúgy megfőz, ő is takarít, mosogat, mos, tereget. Ettől ő nem lesz kevésbé férfi, sőt. Akinek ezeken a dolgokon múlik a férfiassága, az csak egy nagyranőtt kisfiú.

nov. 19. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!