Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hatalmas probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hatalmas probléma, ha állva vizel a férfi?

Figyelt kérdés

Barátnőm állandóan ezzel basztat. Én próbáltam ülve, de egyszerűen kényelmetlen. Mindig nyomni kell lefele a farkam, nekem nem áll jól szögben ehhez. Nehéz így iránytani, balesetveszélyes.

Amúgy meg állva vizeléskor felhajtom az ülőkét és nem megy mellé a cucc. A kicsapódó vizelet pára meg nem nagy dolog. Inkább a seggemre csapódjon ki, aztán húzzam rá a nadrágot? Takarítani kell a wc-t és ennyi (amit én is szoktam ugyanúgy). Külön van a fürdőtől, nincs fogkefe a közelben.

Komolyan mondom, amint jó idő lesz építek egy kinti budit magamnak.

nov. 19. 14:24
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
80%

36 a pisilés igényesség közé tartozik. Igénytelen pasi nem kell.

Hogy jön ide a szerelés és hasonlók...nem is értem.

nov. 19. 21:08
 42/46 anonim ***** válasza:
79%

39, nekem semmi bajom az egommal. Egyszerűen nevetségesnek tartom, ha valaki őszintén úgy érzi, hogy attól férfi, hogy àllva vizel.

Én nem pontoztam, nem szokásom, ellenben nem érzem magam kevésbé nőnek attól, hogy összeraktam a fürdőszoba bútorom az előbb, vagy attól, hogy én cserélem a villanykörtét. Egyedül élek, fura is lenne várni valakit, aki megteszi nekem. Attól se vagyok kevésbé nő, hogy nem főztem hetek óta. Nem ezektől lesz valaki nő, vagy férfi.

Attól, ha nem akarja körbe hugyozni a wc-t igényes lesz, attól meg, hogy önellátásra képes (főz, takarít, bevásárol, villanykörtét cserél, alapvető szereléseket megold stb.) simán életképes felnőtt.

nov. 19. 21:26
 43/46 anonim ***** válasza:
64%
39: ehhez képest a kérdező annyit böfögött ide, hogy "le lehet takarítani", de hát nem teszi meg, mert nem akarja (ha letakarítaná, nem lenne büdös)... mintha az a nődóga lenne, ha büdös a wc a férfihúgytól.
nov. 20. 10:04
 44/46 anonim ***** válasza:
80%
43# ezen nekem is felmegy az agyvizem,amikor olyan szinten valaki női dolognak tartja a takarítást, hogy az ő büdös pisijét is az asszony takaritja
nov. 20. 10:19
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor a barátnőmmel összeköltöztem, teljesen ledöbbent, hogy én állva hugyálok. Neki 3 fiútestvére van, ő az egyedüli lány, és világéletében azt hitte, hogy otthon a fiúk ülve pisilnek, mert így nevelték őket. Az azért meglepett, hogy az anyja rá tudta venni a faterját is, de azt persze megértem, hogy ez egyszerűbb volt, mint 3 fiú után takarítani.

Mindenesetre, rájöttem h ez állva vizelés dolog egy ilyen ősi állatias ösztön, amit bőven elég, ha a kocsmában meg nyilvános wc-ken, erdőben kiélek. Otthon, úgyse látja senki, tökmindegy, hogy pisilek, nem?

Egyébként akik pampognak hogy így meg rossz ülve pisilni, azok nagydolog közben is felkelnek a wcről vagy mi?

nov. 20. 23:32
 46/46 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy kedves kérdező ez fizika amit ezek szerint nem értesz. Mivel magasabbról csurgatsz a gravitáció miatt nagyobb lesz a mozgàsi/becsapodàsi sebesség ami azt eredményezi hogy visszapattan ,igaz az energiavesztés miatt nem olyan magasra de kifröccsen bàrmennyire ügyes "àllva hugyozó" is vagy 😉
nov. 21. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!