Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan hatalmas probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hatalmas probléma, ha állva vizel a férfi?

Figyelt kérdés

Barátnőm állandóan ezzel basztat. Én próbáltam ülve, de egyszerűen kényelmetlen. Mindig nyomni kell lefele a farkam, nekem nem áll jól szögben ehhez. Nehéz így iránytani, balesetveszélyes.

Amúgy meg állva vizeléskor felhajtom az ülőkét és nem megy mellé a cucc. A kicsapódó vizelet pára meg nem nagy dolog. Inkább a seggemre csapódjon ki, aztán húzzam rá a nadrágot? Takarítani kell a wc-t és ennyi (amit én is szoktam ugyanúgy). Külön van a fürdőtől, nincs fogkefe a közelben.

Komolyan mondom, amint jó idő lesz építek egy kinti budit magamnak.

ma 14:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Utánam se redvás. Valószínűleg a nőknek kutya orruk van. Mindent észrevesznek.

Eleve miért gondolja azt, hogy tőlem bűzlik a wc? Lehet miatta szaglik az egész. Majd ha felhozza megint a témát meg is említem ezt neki.

ma 15:30
 12/32 anonim ***** válasza:
35%
Akkor passz. Lehet csak idegbajos és szeret beléd kötni. Cseréld le egy értelmesebb nőre.
ma 15:33
 13/32 anonim ***** válasza:
23%
Hát én besz.rok a barátnődön.
ma 15:42
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Ezek után én már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon kezet mosol-e, vagy jó van az úgy, este úgyis fürdesz majd?
ma 15:47
 15/32 A kérdező kommentje:
Mosok kezet wc után. Evés előtt is. Kutya simogatás után is. Meg csak úgy random is. Szappant is használok, nem csak összevizezem a kezem.
ma 15:57
 16/32 anonim ***** válasza:
81%

"Eleve miért gondolja azt, hogy tőlem bűzlik a wc?"

Biztosan mikor egyedül lakott, nem volt büdi. Amúgy a férfi h...gy büdibb, mint a női, alapból.

ma 16:30
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Itt uv fény mellett láthatod, mit művelsz a valóságban. Csak, hogy értsd mi a gond.

Exem se fogta fel, akkor se, mikor a sárga húgyos nedves törlőt mutattam neki, amit végig húztam a "tiszta" csempén. Hogy a wc csésze szélét ne említsem.

Szerintem ez is része az igényességnek. Vagy üljön le, vagy mindent takarítson le maga után minden alkalommal. Szerintem az előbbi kevésbé macerás, de tényleg nem izgat melyiket választja, csak ne legyen hugyos utána minden. És attól, hogy nem látod, (nem is akarod) még a korábban említett nedves törlős kísérlettel csodàkat fedezhetsz fel.

ma 16:42
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Mert visszacsapódik. Töröld le te a falat és rá fogsz jönni, hogy sárga.
ma 16:48
 19/32 anonim ***** válasza:
85%

A férjem pont ugyanilyen volt. Engem zavart, de semmi pénzért nem volt hajlandó leülni pisiléshez. Végül a neten olvastam, hogy egy papírlapot kell tenni a wc mellé és megnézni 1 nap után. Egyébként elképesztő volt számomra is. Egy nap után már nem csak néhány csepp, hanem az egész lap sárgás. Mindezt úgy, h a férjem váltig állította, hogy a wc közepébe pisil, amit el is hiszek. De már aközben is ahogy csobban, szóródik szét a pára.

Akkor megegyeztünk, hogy vagy minden nap reggel és este kitakarítja a wc környékét, vagy leül inkább. Végül inkább úgy döntött, hogy nincs kedve ennyit takarítania, szóval mégse olyan angy dolog leülni.

Elmondása szerint pár hét megszokni, de mostmár fel se merül benne h állva pisil, automatikusan leül hozzá. Onnan tudom, hogy néha-néha azért véletlen a szemem sarkából látom, vagy ha reggel megyek, nem olyan hideg az ülőke, ami külön előny!

ma 16:55
 20/32 anonim ***** válasza:
72%

"A kicsapódó vizelet pára meg nem nagy dolog. Inkább a seggemre csapódjon ki, aztán húzzam rá a nadrágot? Takarítani kell a wc-t és ennyi.."

Wc papírt nem használsz?

Wc papírral kikell/ lekell törölni és kész.

ma 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!