Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menyasszonyom exe a láthatások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyom exe a láthatások alkalmával szidalmaz engem?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú sztori lesz. Adott egy negyvenes férfi (én) és egy harminc közepén járó Hölgy. Kb kb 15 éve "kevertünk", de aztán mindketten más irányba mentünk. Aztán a sors úgy hozta, hogy 2019-ben egy munkahelyre kerültünk (csak egy cég, nem közvetlen munkatársak vagyunk), az évvégi karácsonyi céges bulin szépen össze is keveredtünk, amiből komoly kapcsolat, eljegyzés és összeköltözés lett. Van egy tüneményes 6 éves kislánya, aki ragaszkodik hozzám. Sajnos a gyerek apja az utóbbi 1 évben a láthatások alkalmával szidalmaz, mocskol engem, mikor jön a gyerekért. És egy ideje facebookon is irogat, hogy vissza fogja szerezni az Évit (más a neve, de most legyen ez). Sajnos Évi szülei szerint az exe a mintaapa, a lány meg egy utolsó suttyó aki ki mert dobni egy "igazi férfit". Még mindig jár ebédelni a kedvesem szüleihez, annyira oda van édesgetve. Természetesen a szülők engem nem fogadnak el, nincs is semmilyen kapcsolatunk. Évi megtudta, hogy a szülei heccelik ellenem -nevezzük így- Sanyit. Sanyit a lánya nem igazán kedveli, sokszor nem is akar vele menni. Viszont engem már eléggé rosszul érint ez a dolog, legszívesebben agyonverném ezt a Sanyit, de a láthatáshoz meg joga van. Évi elmondása szerint azért romlott meg a kapcsolatuk, mert mikor 2018-ban megszületett a gyerek, azóta hisztis, goromba lett és semmiben sem segített a ház körüli munkákban, de kikérte magának, miért nincs meleg kaja, mire hazaér. De Évi szüleinek ő a mintaapa. Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Évivel boldogok vagyunk, de engem egyre jobban zavar a gyerek apja és az, hogy sokszor arra megyek haza, hogy Évi sír, mert az anyja órákig ragozza neki, hogy engem dobjon ki és fogadja vissza a Sanyit.

Viszont ezzel együtt nekem ilyen boldog és harmonikus párkapcsolatom soha sem volt.

Aki járt már ilyen cipőben leírhatná, hogy mit tanácsol...

nov. 19. 12:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennél egyszerűbb dolog nincs, Évi nőjön fel és zárja ki a szüleit az életéből. Esély erre kb. nulla. Ezért megoldás sem lesz. Évi szeret sírdogálni...
nov. 19. 12:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Évinek meg kellene szüntetni a szüleivel a kapcsolatot örökre, vagy a sarkára állni és kijelenteni hogyha még egy rossz szót hall rólad és arról, hogy menjen vissza a volt párjához elfelejthetik őt meg az unokát is. Gondolom én hogyha nem lesz ki miatt bátornak, erősnek érezze magát a Sanyi akkor egyszer csak befogja mert Évi szülei adják alá a lovat. Beverni ne verd a képét mert te fogsz ráfázni és csak bizonyítod, hogy hozzád nem illik a párod. Használjátok az agyatokat, nem dísznek létezik.
nov. 19. 12:47
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
"Évike" helyében "Ádika" már tudatnám a bíróságot a saját gyerekem érdekében, hogy kavarja a kakit "Sanyika" és nagyon rossz légkört okoz neki. Ha a hatóság ránézne a szitura akkor nem engedhetné meg magának sem "Sanyika", sem "Évike" szülei, hogy pattogjanak, de mivel "Évike" egy nyomorult aki csak bőgni tud, hagyja, hogy befolyásolják így inkább elhagy téged és vissza fog hozzá menni különösen ha idegbajt kapsz "Ádika" és levered "Sanyikát". Ne félj akkor a gyerek érdekeit fogja nézni és rögtön repülni fogsz.
nov. 19. 12:54
 4/21 anonim ***** válasza:
50%

Ez rendkívül nehéz élethelyzet. Több ilyen zűrzavaros kapcsolati státusz vesz körül engem is - még a mai napig is.

Csak együttérzésemet tudom küldeni nőként. Legyél erős, mert lehet, hogy mégiscsak ki kellene lépned innen!

Te magad is bele fogsz ebbe betegedni, ha ez így folytatódik tovább! Megéri vajon hosszabb távon? Gondolj az egészségedre!

nov. 19. 12:57
 5/21 A kérdező kommentje:

Az bonyolítja a helyzetet, hogy a kislány imádja a párom szüleit, és igazából miatta nem történt meg kapcsolat megszüntetése.

A láthatás felülvizsgálatát már nagyon szeretnénk amúgy.

Lehet, hogy én is teszetosza vagyok, de ilyen szituban soha nem voltam még.

nov. 19. 12:59
 6/21 A kérdező kommentje:
4: végre egy értelmes komment!
nov. 19. 13:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kisgyerek dönti el, hogy mi történjen. Attól rosszabb nincs mint amikor 5 felnőtt körülötte duruzsol, vitatkozik hogyan oldjanak meg egy szimpla helyzetet. Senki se szereti igazán ha ki van téve mérgező körülményeknek.

Nem olyan nagy dolog az anyjának kinyitni a száját és végre a gyerekét nézni.

Csak mivel szeret picsogni, sajnálatni magát, mártírkodni így mindenkit magával húz a gödörbe.

nov. 19. 13:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Pont a kislány érdekében kell elbeszélgetni a szülőkkel, szeretik-e annyira a kislányt, hogy örökre befogják a szájukat. Ha nem akkor jön a nagyiék elutaztak, most nem tudunk menni kicsim. Aztán majd megszokja a gyerek. Vagy lesz belőle egy roncs. Anyukája eldöntheti, melyik éri meg neki.
nov. 19. 13:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet beszélgetned kellene az Évi szüleivel. Illetve Évi is kiállhatna jobban érted... És ha úgy van, akkor egy kicsit offolni anyuékat.
nov. 19. 13:07
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Értelmes komment, hogy hagyd el "életed szerelmét" mert te betegszel le? Nagyon szeretheted a párod és a kislányt. Értem végre az egész csak rólad szól mert téged fikáz a faszi. Akkor mégiscsak igaza van neki meg a szüleinek is mert nem vagy a mennyaszodhoz méltó személy. :(
nov. 19. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!