Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy reagálnátok arra, ha házasság kötés előtt derül neki, hogy a menyasszonyod régebben már volt férjnél?
Ráadásként úgy derülne ki, hogy te meglepetésként elkezded szervezni a dolgokat …. Időpont egyeztetés … és az Önkormányzati dolgozó közli veled, hogy okés minden az országos rendszerben, rögzítve van a válás is.
Mondom tessék? Milyen válás???
Uhh,hát a hölgy részéről….de megnézi mégegyszer,lehet rosszul látta…
De nem látta rosszul…. A kapcsolatunk előtt vált el.
Ti, pasik, hogy reagálnátok le ezt ??
Volt jó pár vitánk a 6-7 év alatt, amikor leültünk,hogy na most mindenki őszintén beszél…és akkor sem mondta el,pedig volt rá alkalma nem is kevés.
Most,hogy ez így kibukott, azt mondja, hogy szégyellte azt a dolgot és nem merte elmondani….
Nos nem tudom, elég sz@r év…nem?!
Nekem meg volt aki a gyerekét tagadta le.
Mert tartott attol hogy akkor nem jövök vele össze.
Így van…most tudtam meg, de őszintén szólva most kicsit kedvem szegte ez a dolog….
Jelenleg elment a kedvem mindentől….
Mindentől függetlenül nem lehet meglepetésként esküvőt szervezni, pláne nem időpontot foglalni egyedül. Csak ha mindkét fél jelen van. A válásról pedig be kell mutatni a jogerőre emelkedett végzést. Nincs erről nyilvántartás. Harmadik félnek pedig akkor se adna ki információt erről az önkormányzat, ha lenne.
Amúgy a sztori többi része hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!