Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti, hogy reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Ti, hogy reagálnátok arra, ha házasság kötés előtt derül neki, hogy a menyasszonyod régebben már volt férjnél?

Figyelt kérdés

Ráadásként úgy derülne ki, hogy te meglepetésként elkezded szervezni a dolgokat …. Időpont egyeztetés … és az Önkormányzati dolgozó közli veled, hogy okés minden az országos rendszerben, rögzítve van a válás is.

Mondom tessék? Milyen válás???

Uhh,hát a hölgy részéről….de megnézi mégegyszer,lehet rosszul látta…

De nem látta rosszul…. A kapcsolatunk előtt vált el.

Ti, pasik, hogy reagálnátok le ezt ??

2023. nov. 29. 06:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Szakítanék vele, mert megbízhatatlan.
2023. nov. 29. 09:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Számomra döbbenetes, hogy ilyen dolgok egyáltalán léteznek.
2023. nov. 29. 09:47
 13/24 anonim ***** válasza:
40%

Igen a válás az már online rendszerben van. Gondolom az anyakönyvvezetőben fel se merült hogy a vőlegény nem tud az előzőről, azért mondta. Nálunk is nézte hogy mindkettőnknek rendben van, mondta is, igaz mi együtt mentünk. De tényleg kell a mennyasszony is

Megértelek ha elbizonytalanodtál. Vajon mi lehet még amiről nem tudsz...

2023. nov. 29. 09:48
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg lehet titokban szervezni? :O Nem kell hozzá mindkét fél?
2023. nov. 29. 10:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14# dehogynem. Ez nem úgy van, ahogy a kérdezô kitalálta. Semmilyen információt nem adnak ki egy harmadik félrôl bemondásra, és egyedül sem lehet szervezkedni.
2023. nov. 29. 11:28
 16/24 A kérdező kommentje:
Házassági kötési szándék nyilatkozta….erre akartam időpontot egyeztetni. De mondta az önkormányzati ügyintéző hogy ehhez kvázi kell egy elő minősítés ami arról szól hogy valami országos rendszerben rögzítve van mindkét fél anyakönyvi kivonata vagy hasonló és válás esetén a válás megszüntetéséről szóló igazolás kért egy kis időt hogy ennek utána nézzen majd visszahívott hogy igen rögzítve vannak az anyakönyvi kivonat ok, És a válás is erre kérdeztem én hogy milyen válás majd zavarba jött próbálta menteni a menthetőt mondta hogy lehet rossz szemét nézett egy pillanat aztán közölte hogy nem jó szemét nézett rögzítve van egy válás is mondtam hogy az igen erről én nem tudtam köszönöm majd visszahívom ez történt
2023. nov. 29. 11:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Sorry, diktálva mondta fel a szöveget, azért nincsnek írásjelek….
2023. nov. 29. 11:44
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
16# semmiféle elôminôsítés nem kell, és egyedül nem tudsz egyeztetni sem. Ezek nem bemondásra mennek, meg pláne nem telefonon, hanem személyesen. Kell hozzá a másik fél is, aki a személyi okmányaival igazolja a személyazonosságát.
2023. nov. 29. 12:00
 19/24 anonim ***** válasza:
40%
Egyedül tud egyeztetni mivel az unokanővérem házasságkötő. Most kérdeztem tőle, ez amolyan minden rendben legyen. Elő egyeztetésről szól,nem bejegyzésről. Sokan tévedésben vannak ezzel kapcsolatban.
2023. nov. 29. 12:18
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
19# nincs olyan foglalkozás, hogy házasságkötő. Házasságot kötni és szándékot bejelenteni kizárólag anyakönyvvezetőnél lehet, a bejegyzés az már maga a házasság. Mind a két fél együttes, személyes jelenléte szükséges hozzá, a személyi okmányaikkal együtt.
2023. nov. 29. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!