Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom exe a láthatások alkalmával szidalmaz engem?
Kicsit hosszú sztori lesz. Adott egy negyvenes férfi (én) és egy harminc közepén járó Hölgy. Kb kb 15 éve "kevertünk", de aztán mindketten más irányba mentünk. Aztán a sors úgy hozta, hogy 2019-ben egy munkahelyre kerültünk (csak egy cég, nem közvetlen munkatársak vagyunk), az évvégi karácsonyi céges bulin szépen össze is keveredtünk, amiből komoly kapcsolat, eljegyzés és összeköltözés lett. Van egy tüneményes 6 éves kislánya, aki ragaszkodik hozzám. Sajnos a gyerek apja az utóbbi 1 évben a láthatások alkalmával szidalmaz, mocskol engem, mikor jön a gyerekért. És egy ideje facebookon is irogat, hogy vissza fogja szerezni az Évit (más a neve, de most legyen ez). Sajnos Évi szülei szerint az exe a mintaapa, a lány meg egy utolsó suttyó aki ki mert dobni egy "igazi férfit". Még mindig jár ebédelni a kedvesem szüleihez, annyira oda van édesgetve. Természetesen a szülők engem nem fogadnak el, nincs is semmilyen kapcsolatunk. Évi megtudta, hogy a szülei heccelik ellenem -nevezzük így- Sanyit. Sanyit a lánya nem igazán kedveli, sokszor nem is akar vele menni. Viszont engem már eléggé rosszul érint ez a dolog, legszívesebben agyonverném ezt a Sanyit, de a láthatáshoz meg joga van. Évi elmondása szerint azért romlott meg a kapcsolatuk, mert mikor 2018-ban megszületett a gyerek, azóta hisztis, goromba lett és semmiben sem segített a ház körüli munkákban, de kikérte magának, miért nincs meleg kaja, mire hazaér. De Évi szüleinek ő a mintaapa. Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Évivel boldogok vagyunk, de engem egyre jobban zavar a gyerek apja és az, hogy sokszor arra megyek haza, hogy Évi sír, mert az anyja órákig ragozza neki, hogy engem dobjon ki és fogadja vissza a Sanyit.
Viszont ezzel együtt nekem ilyen boldog és harmonikus párkapcsolatom soha sem volt.
Aki járt már ilyen cipőben leírhatná, hogy mit tanácsol...
19 vagyok: Még valami.
Ez a Sanyi azóta se talált párt, vagy nem is akar? Annyira biztatják az ex-anyósék, hogy visszajöhet? És tényleg vissza szeretne menni Évihez? (Különben mit barátkozna az ex-anyóssal?)
Vagy a láthatást éppenséggel a nagyiéknál tartja? Mert akkor sajnos a gyerek úgy érezheti, hogy a nagyiék meg az apu az a családja (ünneplés és kényeztetés), otthon meg van az anya (hétköznapi Évi, aki nyilván szigorúbb vele, mert ő a felelős...). Ez arra hat, hogy a gyerek az anyjától is elidegenedik.
És amikor ti boldogan elvagytok az Évivel, a gyerek akkor is a a nagyinál van?
Sajnos ez nagyon rossz irány.
Nagyon rossz felállás ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!