Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom szinte már egyáltalán nem kívánja a szexet, nagy ritkán (gondolataim szerint) muszájból csináljuk csak, nekem meg sokkal többre lenne szükségem. Mit tehetek ilyenkor? Próbáltuk megbeszélni, de egy napig volt úgy.
Elsore vedd vissza a gyurut.
Masodikra leulsz elmondod neki h te nem gyorsan tuleani akaraz rajta hanem lassan hosszan vadul intenziven erzekeien szeretkezni akaraz. Ha mar o nem akarja a szexet nem kivan nem vagyik rad akkor itt es most zarjuk le mert te neked ez nem megfelelo.
A. Csak az anyagiak miatt csinalta es a celt elerte.
B. Valakivel csal.
Egyrészt beszélj vele, mondd el neki szépen hogy mit érzel, kérdezd meg hogy ez őt zavarja-e vagy mit gondol, mi lehetne a megoldás?
Én annyival kiegészíteném, hogy a tartósan jó szexhez folyamatosan kell a ráfordított idő. Mindkét személy részéről állandó figyelem és idő saját magára, testére és fantáziáira, illetve közösen is ugyanez. Én biztosan megpróbálnám mondjuk heti 1-2 alkalommal 1-2 órára biztosítani az intimitást és a szexualitást. Készítenék egy közös forró fürdőt, megmasszíroznám és eltévedne a kezem, kitalálnék valami romantikus dolgot, ami szexbe fordulhat. Esetleg megkérném őt, hogy tervezzen egy randit ő valamelyik nap. Nem muszáj mindig szexelni, de ha van egy ilyen konstans inger, akkor szerintem folyamatosan nagyobb lesz a libidó és az igény. Annyit simán kérhetsz, hogy legyen heti 2 órátok, amiben egymásra figyeltek, randizgattok.
Sz.r veled a szex, így amíg nyeregbe nem került, addig rávette magát. Valamiben biztos jó vagy (anyagiak?), amiért ez megéri, de megvan a gyűrű , és annyi esze nincs a szentemnek, hogy legalább az esküvőig fenntartotta volna a színlelést...
Hagyd a francba, és örülj neki, hogy már most kiderült, hogy csak kényszerből fekszik alád, mert házasság után ennyi sz.x se lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!