Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom szinte már egyáltalán nem kívánja a szexet, nagy ritkán (gondolataim szerint) muszájból csináljuk csak, nekem meg sokkal többre lenne szükségem. Mit tehetek ilyenkor? Próbáltuk megbeszélni, de egy napig volt úgy.
Figyelt kérdés
Eleinte amikor összejottunk minden nagyon rendben volt, szinte allandoan egyutt voltunk de mióta eljegyeztem mar csak kinlódás megy. Csak este akarja, akkor is "gyorsan zavarjuk le". Ha én nem kezdeményezek, valószínűleg nem is csinálnánk. Lehet valami a háttérben, vagy csak túlgondolom? Mit tehetnék hogy olyan legyen mint az elejen?aug. 12. 09:49
62/77 anonim válasza:
62. Volt. Az ember maga önző volt és kisebbségi kompexusos. Nem, köszi, többet nem. :)
64/77 anonim válasza:
64. Nem szenvedek, néha kelletlenül és az elején sok előjáték kell, ennyi.
De imádom a párom és imádok szexelni is, így nincs probléma. 🥰🥰
65/77 anonim válasza:
Mindenki szeret szexelni, ha a pàrja jól csinàlja.. a reszelés is szuper, de csak ha előtte nem érezted azt évekig, hogy egy ürîtőzsák vagy, mert nem gondol a te jólétedre a másik. Aztán már fene se akar vele szexelni, de az orgazmus jól esik a testnek. Aki nem szexszel, az is maszturbál néha. Ha a pasi tudna orgazmust okozni, a nő pont úgy hsználná erre, mint ahogy a pasi használta eddig őt.
66/77 anonim válasza:
65. De hát egy kapcsolat nem a használatáról szól.
Amit írsz, az inkább szexkapcsolat. Biztos valakinek jó, nekem nem lenne eléggé kielégítő lelkileg!
64
67/77 anonim válasza:
66, ha a párod csak magára figyel szex közben, az ugyanúgy csak használat. Mindegy, hogy kapcsolatban, házasságban, vagy egy éjszakás kaland során történik.
68/77 anonim válasza:
A csaj fapina.Az eljegyzésig megjátszotta magát.Meglesz a gyerek,ennyit se fog csinálni.
Ha olyan rosdz a partnerem az ágyban,akkor kinyitom a szám,vagy keresek mást.Egyszerűen nem szeret szexelni.Ami nem baj,csak magához való párt kellene keresnie.
69/77 anonim válasza:
67. De ki írt használatról? Itt arról van szó hogy valószínűleg a menyasszonynak vagy semmi libidója, vagy aszex.
70/77 anonim válasza:
Szakits vele.. a szeretet mit er ga azt testileg nem tudod megelni vele? Most vagytok fiatalok most van ra szukseged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!