Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zaklat egy srác. Mit tegyek h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat egy srác. Mit tegyek h békén haggyon?

Figyelt kérdés

már több mint egy éve h van pasim.ez a srác már április óta zaklat.vagyis akkor még nem zaklatott mert kavartam vele.smároltunk meg náha együtt buliztunk.volt mikor ott dvdztem de nem volt semmi csak smároltunk.nyáron szakítottam a pasimmal de 2 hét után újra összejöttünk.aztán nyár végéig nem is beszéltünk majd újras találkoztunk és újra elkezdtünk kavargatni.sokszor azt mondtam h a legjobb barátnőmmel megyek bulizni.sőt néha vittem is magammal barátnőm (emiatt haragszik is rám h felhazsnáltam őt h találkozhassak a pasival) de már vagy 2 hónapja megmondtam a srácnak h hagyjon.de nem hagy állandóan smst ír írogat myvipe is meg hívogat.és a pasi meg féltékeny

mit tegyek? 18L

2010. jan. 29. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
73%

Öcsém, hallod, te fullsötét vagy..XD

A barátodal jól megtaláltátok egymást, grat...Jóképességúek tartsanak össze!XD

Am meg megérdemled. Majd az élet visszadja majd azt, amit most te műveltél az elmúlt pár hónapban. Ez van kicsibimbó, meg fogod szívni..heheXD

15/L

2010. febr. 3. 13:54
 62/67 anonim ***** válasza:
Te figyelj már, ha a pasid csinálná ezt mit tennél? Valszeg kidobnád, mint macskát sz@rni..
2010. febr. 3. 13:59
 63/67 anonim ***** válasza:
édesjézus.. és én azt hittem egy pontnál nincs egyszerűbb dolog, de van.. ájlávnyúdzsenerésön.
2010. febr. 3. 14:10
 64/67 anonim ***** válasza:
ezt visszafogod kapni!isten nem felejt
2010. febr. 3. 14:20
 65/67 anonim ***** válasza:
Talán azért ne csinálj ilyet, mert ennél is rosszabb lesz :)
2010. febr. 3. 14:21
 66/67 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy létezik ennyire buta ember. Ez szerintem kamu
2010. febr. 3. 14:40
 67/67 anonim ***** válasza:
Na persze, meg az ember áll a piramis csúcsán, mi?!
2010. febr. 3. 15:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!