Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat az EX-barátnő. Mit tehetnék?
A páromnak volt egy 4 évvel ez előtti kapcsolata. Nem tartott sokáig (max 1-2 hónapig). A lánynak azóta volt már kapcsolata, és volt is már szerelmes, de jelenleg csapong pasitól pasiig.
A párommal 1 éve vagyunk együtt, lassan már 8 hónapja együtt is lakunk. Szeret, imád, én is őt.
Ez a lány mégis először MSNen kereste fel. Nekem már akkor gyanús volt, párom nem hitte el hogy lenne valami hátsó szándéka.
Aztán írt a páromnak egy sms-t amiben bevallja hogy másra sem tud gondolni csak rá stb stb. A párom ezt 4 hónapig nem mutatta meg, nem akart belőle balhét. És állítása szerint nem értette miért ír neki a lány amikor már 2 éve nem is beszéltek egy mondatot sem.
Aztán a napokban felvette facebookon a lány. Éppen mondtam a páromnak hogy na kíváncsi leszek mikor ír rá, amikor a lány már írt is. Meghívta őt egy buliba, és aztán hozzátette hogy engem is meghív.
Az sms után is már tudtam hogy akar valamit. Egyértelmű volt. Aztán most véletlen csak a páromnak ír személyesen meghívót, senki másnak nem szólt eddig még. Ismerem a fajtáját, szépen lassan próbálkozik be. Témákat keres amivel "okkal" beszélhet a pasimmal.
Ezt leszámítva k.vaként van számon tartva a környéken mert mindenkinek szétteszi a lábát és folyton részeg.
Ti mit tennétek a helyemben? Beszélnétek a lánnyal vagy ez a férfi dolga lenne lerendezni?
Első kettőre nem reagáltunk. Viszont az utolsó meghívásra írt a párom, hogy átbeszéli velem a bulit és meglátjuk megyünk-e.
Az ilyen nem ért a szép szóból szerintem. Nagy marhaság lenne ha írnék neki egy levelet hogy tudom mire megy ki a játéka. Vagy ezzel nyeregben érezné magát?
ha számít egy 17 éves véleménye akkor elmondanám:)
nekem is van barátnőm,igaz aztóa nem probálkozott be senki és remélem nem is fog.nekem erre két taktikám van.
1.nem foglalkozok vele
2.nagyon paraszt vagyok
a második azért jó szerintem emrt utána eszébe nem jutna senkinek ujból próbálkozni
örülök ha segíthettem
Vacilálok én is a két dolog között. Nem tudom melyik lenne a jó döntés, hagyni a francba a csajt vagy kiosztani.
Én úgy gondolom hogy csírájában kéne elfojtani a dolgot. De benne van a pakliban hogy ezzel adom alá a lovat. Nem tudom mi lenne a jó megoldás :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!