Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zaklat az EX-barátnő. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat az EX-barátnő. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A páromnak volt egy 4 évvel ez előtti kapcsolata. Nem tartott sokáig (max 1-2 hónapig). A lánynak azóta volt már kapcsolata, és volt is már szerelmes, de jelenleg csapong pasitól pasiig.

A párommal 1 éve vagyunk együtt, lassan már 8 hónapja együtt is lakunk. Szeret, imád, én is őt.

Ez a lány mégis először MSNen kereste fel. Nekem már akkor gyanús volt, párom nem hitte el hogy lenne valami hátsó szándéka.

Aztán írt a páromnak egy sms-t amiben bevallja hogy másra sem tud gondolni csak rá stb stb. A párom ezt 4 hónapig nem mutatta meg, nem akart belőle balhét. És állítása szerint nem értette miért ír neki a lány amikor már 2 éve nem is beszéltek egy mondatot sem.

Aztán a napokban felvette facebookon a lány. Éppen mondtam a páromnak hogy na kíváncsi leszek mikor ír rá, amikor a lány már írt is. Meghívta őt egy buliba, és aztán hozzátette hogy engem is meghív.

Az sms után is már tudtam hogy akar valamit. Egyértelmű volt. Aztán most véletlen csak a páromnak ír személyesen meghívót, senki másnak nem szólt eddig még. Ismerem a fajtáját, szépen lassan próbálkozik be. Témákat keres amivel "okkal" beszélhet a pasimmal.

Ezt leszámítva k.vaként van számon tartva a környéken mert mindenkinek szétteszi a lábát és folyton részeg.

Ti mit tennétek a helyemben? Beszélnétek a lánnyal vagy ez a férfi dolga lenne lerendezni?

2011. máj. 3. 11:26
1 2
 11/19 napietus ***** válasza:
igen, az ilyet az idegesíti a legjobbban, ha nem ér el semmit. sem a pasit, sem egy jókis balhét.
2011. máj. 3. 12:20
 12/19 A kérdező kommentje:
És ha barátom beszél a fejével? Az sem érne semmit? Mit gondoltok?
2011. máj. 3. 12:25
 13/19 anonim ***** válasza:

nem a te dolgod ezt elintézni.

az meg mit akar jelenteni hogy: "várjunk ölbetett kézzel?" mit vártok? hogy nyíltan nyomuljon a csaj? na és aztán? had nyomuljon, ha a barátodat nem érdekli, akkor téged mit érdekel? legyen már egy kis önbizalmad, miért érzed úgy, hogy van bármi esélye rá, hogy lecsapja a kezedről a barátodat?

2011. máj. 3. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
ha meg úgy érzed, hogy nincs esélye, akkor miről beszélünk?
2011. máj. 3. 12:30
 15/19 A kérdező kommentje:

Mert jártam már pórul. Egy olyan lány akire senki nem gondolt volna. Törpe növésű, rusnya, igénytelen és rosszindulatú csaj volt. ráadásul a város k.rvája. Az akkori barátom szeretett, mégis beadta a derekát és elhagyott egy ilyenért. Mindenki fogta anno a fejét hogyan lehetett ilyen hülye az ex pasim, hogy engem lecserélt egy átlagon alulira.

Nem vagyok csúnya lány, rengeteg fiú odavan értem. Lehetne mitől önbizalmam, de ez az eset megtanított arra hogy akármi közbejöhet, és akárhogyan alakulhatnak a dolgok, nem szabad olyan magabiztosnak lenni.

Ezért félek, hogy a csaj addig fog nyomulni amíg a páromnál célt ér.

2011. máj. 3. 12:32
 16/19 napietus ***** válasza:
figyelj, egyet jegyezz meg: amelyik pasinak a hűségéért küzdeni kell, azért nem érdemes.
2011. máj. 3. 12:34
 17/19 A kérdező kommentje:

Igen igazad van.

Ő is mondta hogy ennyi idő után nem tudta kivívni a bizalmamat? És semmi olyat nem tett ami miatt ne bíznék benne. :S

Csak a lányban nem bízok. Az ilyeneknek megvannak a módszerei. De akkor lehet hagyni kéne hogy a pasim intézze a dolgot és megpróbálok kimaradni belőle. Remélem nem sül el rosszul a dolog.

2011. máj. 3. 12:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Hiszen elmondta a barátod, hogy zaklatja a csaj. Nem lesz semmi baj. Nem kell megszorongatni a nyakát. Persze megértem, hogy jól esne jól megmondani neki és elküldeni nagyon durván, de felesleges. Nem kell neki mellé beszélni. Ha meghív titeket valahova, akkor vagy nem reagálok rá vagy nem érek rá. Nem kell még megjegyzéseket hozzáfüzni. Második válaszoló vagyok.
2011. máj. 3. 12:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, igazad van :)
2011. máj. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!