Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zaklat az exem? Tényleg szeret még, vagy csak hülyít?
Van egy srác, akivel 4 évig voltunk együtt, aztán elhagyott egy másik lányért. De állítólag ők csak két hétig voltak együtt... azóta exem már lassan egy éve folyamatosan engem zaklat, hogy menjek vissza hozzá, mert szeret és el akar venni. De én már képtelen vagyok megbízni benne, nem érzek semmit iránta. Volt egy új kapcsolatom, de azt tönkretette az állandó zaklatásaival. Szerintetek még tényleg szeret, vagy csak egy kretén és tönkre akarja tenni az életem? :S
24/L
Hogy tudod telcsin meg neten zakltani?? Tiltsd ki, cserélj számot, cserélj jelszót stb...
És igen, ne válszolj neki.
Ha nem válaszolsz neki, annál rosszabb...
Nem értelek...Hogyan tudsz teljesen elzárkózni tőle, ha egyszer 4 évig együtt voltatok? Én nem mondom azt, hogy meg kellene próbálnotok újra, mert az egy év az már elég hosszú idő...Szerintem találkoznod kellene vele és megbeszélni a dolgokat...
A sok hülye jön, hogy ne beszélj vele, de kíváncsi lennék azokra az emberekre akik most így gondolkoznak, hogy ők mit tennének akkor, ha valakit teljes szívükből szeretnek és egyik napról a másikra fognák magukat és nem válaszolnának semmire...Ez nem megoldás, sőt elég bunkó megnyilvánulás...Vannak dolgok amiket örökre le kell zárni...Te ezt csak magadban zártad le...Ha nincs senkid, akkor még jó, hogy vissza akar menni hozzád, főleg, ha neki sincs senkije...
Ha az a bajod, hogy megcsalt és csak ezért nem tudsz engedni az nem baj, de tudnod kell, hogy néha meg kell tudni bocsájtani dolgokat.
"kíváncsi lennék azokra az emberekre akik most így gondolkoznak, hogy ők mit tennének akkor, ha valakit teljes szívükből szeretnek és egyik napról a másikra fognák magukat és nem válaszolnának semmire."
Ember, te miről beszélsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!