Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zaklat egy srác. Mit tegyek h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat egy srác. Mit tegyek h békén haggyon?

Figyelt kérdés

már több mint egy éve h van pasim.ez a srác már április óta zaklat.vagyis akkor még nem zaklatott mert kavartam vele.smároltunk meg náha együtt buliztunk.volt mikor ott dvdztem de nem volt semmi csak smároltunk.nyáron szakítottam a pasimmal de 2 hét után újra összejöttünk.aztán nyár végéig nem is beszéltünk majd újras találkoztunk és újra elkezdtünk kavargatni.sokszor azt mondtam h a legjobb barátnőmmel megyek bulizni.sőt néha vittem is magammal barátnőm (emiatt haragszik is rám h felhazsnáltam őt h találkozhassak a pasival) de már vagy 2 hónapja megmondtam a srácnak h hagyjon.de nem hagy állandóan smst ír írogat myvipe is meg hívogat.és a pasi meg féltékeny

mit tegyek? 18L

2010. jan. 29. 21:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:
tényleg szeretem!! ezért akarom h ne zaklasson tovább ez a srác
2010. jan. 29. 21:32
 22/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kefélj egy nagyot a sráccal.
2010. jan. 29. 21:33
 23/67 A kérdező kommentje:

nem vok egyik sem

és lotyó sem

igen a másik pasi tudja h van pasim.de nem érdekli.amúgy régebben haverok is voltak

azért utálod az ilyen lányokat mert te neked sose volt pasid? de szeretem ezért vele maradok.és csak smárolo mássak nem dugunk

2010. jan. 29. 21:34
 24/67 A kérdező kommentje:
ő akarná de én nem
2010. jan. 29. 21:34
 25/67 anonim ***** válasza:
100%
Te egy utolsó, büdös, romlott, érzéketlen, aljas lotyó vagy! Legyél magadra igazán büszke, te lelkisivár. Azt kívánom, hogy egyikük úgy verjen el, hogy pár hónapig ágyhoz legyél kötve.
2010. jan. 29. 21:39
 26/67 A kérdező kommentje:

de akivel kavartam tuggya h van pasim és nem érdekli!!! már mondtam neki h haggyon mert szeretem a pasimat de mégse hagy

miért verne el hát szeret?

egyébként nem értem őt nem zavarja h ilyen vok meg akikkel kavartam már őket se..itt hogy hogy elitéik?

2010. jan. 29. 21:41
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, bármennyire is szép vagy, ha egy magamfajta igazságosztó fazonú elmebeteg elkap, akkor lehet, hogy a savval leöntött pofikád semmit nem fog érni.
2010. jan. 29. 21:42
 28/67 A kérdező kommentje:
a pasik nem bántanak.meg nem fogja megtudmni a pasim.eddig se tudta
2010. jan. 29. 21:43
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
és nem félsz h a drága barátnőd megmondja a barátodnak h csalod? megérdemelnéd.én tuti szólnék
2010. jan. 29. 21:44
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ezt tudnám, hogy a barátnőm ilyet csinál, minimum megverném mint a lovat! Neked meg ezt kívánom, hogy 200 megtermett nigger dugjon meg 1 nap alatt mindkét lyukadon!!!
2010. jan. 29. 21:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!