Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat egy srác. Mit tegyek h békén haggyon?
már több mint egy éve h van pasim.ez a srác már április óta zaklat.vagyis akkor még nem zaklatott mert kavartam vele.smároltunk meg náha együtt buliztunk.volt mikor ott dvdztem de nem volt semmi csak smároltunk.nyáron szakítottam a pasimmal de 2 hét után újra összejöttünk.aztán nyár végéig nem is beszéltünk majd újras találkoztunk és újra elkezdtünk kavargatni.sokszor azt mondtam h a legjobb barátnőmmel megyek bulizni.sőt néha vittem is magammal barátnőm (emiatt haragszik is rám h felhazsnáltam őt h találkozhassak a pasival) de már vagy 2 hónapja megmondtam a srácnak h hagyjon.de nem hagy állandóan smst ír írogat myvipe is meg hívogat.és a pasi meg féltékeny
mit tegyek? 18L
azért mert sztem szé vagyok meg csalom a pasim?????
meg akkor most minden boltos hülye?????? ezért nem kell lenézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!