Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta hülye vagyok ugye? Mit tegyek?
A páromnak előttem volt egy 7 hónapos kapcsolata.
Együtt is éltek, csak a lány anyja szétszedte őket.
A párom nagyon szerelmes volt belé.
Egyfolytában arra gondolok, hogy őt sokkal jobban szerette mint engem. Úgy érzem, hogy én nem kapom meg tőle azokat a dolgokat amit ő kapott.
Mostanában beszélgettem vele msn-en, és ott mondta hogy a párom folyton gyűrűt akart neki venni,hagyott neki üzenetet amikor szakítottak hogy gyere vissza hozzám stb.
A párom persze azt mondja hogy ez nem igaz, de én akkor is így érzem. Mit csináljak? Ja és van egy 6 hónapos kisfiunk.
Szerintem se beszélgess a csajjal, mert lehet, hogy még élvezi is, hogy fájdalmat okozhat neked.
Természetes, hogy a párodnak volt előtted más szerelme is, de talán neked is volt.
Ami elmúlt, az elmúlt, nem érdemes feszegetni a régi dolgokat, pláne, ha már babátok is van! Csak előre nézz, ne hátra!
Én 23 a párom 28
Most volt 2 éve hogy együtt vagyunk
5 hónap volt a csaj és köztem
nem vagyunk házasok, de tervezzük még idén az esküvőt.
Az iwiw-en volt a számom és onnan
Mi is furcsáljuk a dolgot, és nem értjük.
Szerintünk is akar valamit, csak még nem jöttünk rá, hogy mit.
2 év sok idő. Bízz a párodban!
Netre pedig sosem írunk ki személyes adatot kislányom...;)
Már levettem a számom!
Mondta a párom, hogy neki szinte minden nap vitt valami apróságot, nekem pedig nagy ritkán hoz egy csokit :-(
Meg ilyesmi dolgok, amiket velem nem tesz.
Sok apróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!