Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hülye az ember hogy még így 5 hónap szakítás után is tiszta szívből szereti azt aki megalázta, semmibe sem vette és saját magát sokkal jobban szerette?
mert szerelmes... :(:) de igazából kívülről nézve szánalmas
esetleg ha nem is szerelmes igen erősen vonzódhat, ezek csak tippek :)
kke
"A szív szeret az ész tudja nem lehet. Így ketten örök ellenfelek. Az ész már lemond a szív még remél ám hiába az okos ész, az érző szív ezerszer többet ér!"
Nem tudom már honnan az idézet, de én is ebben szenvedek.
Viszont az utolsó szavakban nem vagyok teljesen biztos. Az ész sok esetben többet ér. Igaz ilyen esetben nagyobb a szenvedés.
totál ugyanez az érzés, szeptemberben 3hétig jártam életem eddigi legnagyobb szerelmével, vannak hibái de még milyenek...és egyszerűen nem érdekel, nem tudok róla lemondani, pedig jó ha kéthavonta összefutunk, és közben a szívem szakad meg mert képtelen vagyok lemondani róla, ott rontottam el, hogy msnen még mindig tartjuk a kapcsolatot, és átvág, nem korrekt velem sokszor :( én akarom a leginkább, hogy ne is emlékezzek rá...azt hiszem mindenki tudja milyen rossz az amikor megtapasztalod számodra a mennyországot, aztán pedig valami kiragad :(
kke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!