Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszta hülye vagyok nem?
Van egy lány akivel nem járok,de nagyon jóba vagyunk.
Mindennap beszélünk és én amilyen pocs vagyok állandóan megsértem :@ Ma is ilyen apróságokon megsértettem és nagyon bánt annak ellenére,hogy azt mondta nem baj nem haragszik és ezt elmondta vagy 100X,mert én is félórág: NE HARAGUDJ BOCSI.
De engem ez nem hagy nyugodni,mert én éjjel nappal hülyék között vagyok és ez már alap dolog,hogy oltogatjuk egymást,de pont vele ezt soha nem akartam,mert szeretem :)
Hogy szokjak le róla,hogy ne oltogassam ha valami kedveset mond ? Mert ő csak azt mondja,de én meg is érdemelném,hogy ne kelljek neki :(
Hogy oldjam meg,hogy csak kedveset mondjak neki ? Mert én mindenben csak az oltogatást látom legyen fiú,vagy lány :S
Nem vagyok rá büszke de lécci segítsetek,hoy szokjak le róla és hogy tudjam meg,hogy tényleg nem haragszik-e a sok hülyeségeimre amire egyáltalán nem vevő ?
nagyon joba vagytok ?
hisz mindig megsérted -.-
akkor hogy?
Adhatnáok értelmes válaszokat ahelyet,hogy oltogattok:D
Tudhatnátok,hogy az nem szép dolog :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!