Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most hogy jön ki?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, napi szinten tartjuk a kapcsolatot sms-ben (a szomszédos városban lakik). Írta régebben, hogy neki csak egy pasi jön be, stb, tehát utalt arra, hogy nem vagyok számára semleges... Mikor visszajeleztem, hogy ő se (elég nyilvánvalóan tettem), akkor pedig azt írta, hogy neki bizony már van párja kb 1 hónapja (akkor épp 2-3 hete ismertem), de ne haragudjak rá, maradjak a barátja, mert szüksége van rám (ami látszik is, elég érzelmes típus, sokszor fordul hozzám). Nekem ez elég rosszul esett, de beleegyeztem, maradjunk barátok. Viszont minden üzenete végére odaírja hogy, "szeretlek", meg hogy én vagyok a szíve egyik fele, sőt külön üzenetben megírta, hogy mennyire szeret engem.. Akkor most nem értem.. Van pasija, engem meg csak "tartaléknak", pótléknak használ, vagy egy lelki-szemeteskukának, vagy mi a ráknak, esetleg hülyít? Nagyon nem értem, mi van... 16/F
2010. jan. 26. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem beszélj vele és mondd meg neki h ez neked így nem jó,és hogy téged nagyon zavar és nem tudod hova tenni azt h az sms-ek végére azt írja h szeret...de van barátja..?!ha nem gondolja komolyan h tényleg szeret..akkor felejtsd el mert csak lelki-szemeteskukának használ..

19/L

2010. jan. 26. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
állítsd le, mondd neki h ne hülyítsen,mikor tudja mit érzel iránta, és majd akkor írjon ilyeneket ha szakított a másikkal
2010. jan. 26. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Tisztázd vele a helyzetet, mert neked így csak egyre több szenvedés lesz a részed.
2010. jan. 26. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak hülyít kerüld el messze nem vicc...
2010. jan. 26. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
hülyít nagyon, dobd ki vagy gyere vele össze, de ne várj vele többet
2010. jan. 26. 23:07
 6/7 A kérdező kommentje:
szerintem is, egyébként jól esik ha azt mondják, hogy szeretnek, de így... :S
2010. jan. 26. 23:59
 7/7 anonim ***** válasza:

nem értek egyet azokkal akik szerint a csaj hülyít, nekem is van egy ilyen "barátnőm" mondjuk inkább "lány barátom" szóval ő is ilyen, hogy minden e-mail meg üzenet végére ezt írja de én pl szeretem a barátaimat is csak így nem mondom ki mert gázul hangzik ez egy srác szájából, de egy csajtól simán belefér h azt mondja szeretlek. Szeret mint barátot, ezzel nincs semmi de semmi baj.

FIgyelj először döntsd el, hogy mit vársz el ettől a kapcsolattól barátságot vagy szerelmet? Aztán ha a barátság mellett döntesz garantálom, hogy igazi lelki társsá tud válni egy csaj ebben a korban, akkor is ha nem jártok. Ha pedig többre vágysz vagy hagyj fel vele (de ezt nem javaslom) vagy csak közeledj mint egy barát, és ha szakítanak, te akkor is ott leszel. Remélem valamit segítettem, nekem ez a személyes tapasztalatom e téren. F/18

2010. jan. 27. 00:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!