Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kockák még a szerelemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kockák még a szerelemért sem mondanak le a gépről?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, akivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy a számítógép előtt éli az életét és ki sem mozdul otthonról.Velem is megszakította a kapcsolatot, mert nem tudja feladni ezt az életformát. Nem sokat voltunk együtt,de láttam rajta, hogy szeret. Ja és én voltam az első barátnője...Ez is jelent valamit? Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?

Veletek volt már ilyen?

Nagyon rossz érzés tud lenni.

2010. jan. 24. 22:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Én talán 14-15 évesen voltam GTA-s meg még egykét dolog.De azóta sose,utálom a játékokat.Nekem is munkaeszközöm a gép,weboldalakt fejlesztek,de ha tehetem akkor kerülöm a gépet,mert kezdem utálni hálistennek.

Mostmár divatmajom vok :)

Kondi,meg minden ilyen jó dolog.Én punci párti vok egyértelmű.Szal srácok hagyjátok a francba ezt a vackot,olyan,mint a drog,elveszi az életeteket.

Nekem mondjuk a kondit mondják,hogy túlzásba viszem,de nem baj ezt télleg szeretem,de ennek csak előnye van,csajozás terén főleg.

22F

2010. jan. 25. 08:57
 32/40 anonim ***** válasza:
Mostanabba fogom ujrarakni a gepem >( mive l virusos ,nomeg h legyen hely a Left 4 Dead 2 /re xP
2010. jan. 25. 11:02
 33/40 anonim ***** válasza:

ha osszeszedek valami kislanyt, en tuti nem a gep elott fogok ulni.

Amugy jatek=elvezet

54 eves munkatarsam eppen ma mondta, hogy vigyem mar el neki az nfs most wanted-et. xD Szoval nemtudom, akkor most o is kocka?:D

2010. jan. 25. 16:14
 34/40 anonim ***** válasza:
Én nem tudnám ezt tenni. Inkább nőzök, had porosodjon a gép.
2010. jan. 25. 18:05
 35/40 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket! Tanulságos volt olvasni. Lehet, hogy rosszul vázoltam a helyzetet. Nem azzal van a baj, hogy kocka, eljátszottam én vele együtt is, én nyirbászoltam a gólemeket, ő meg közben átölelt, és csak nézte. A baj az, hogy kedden még vörös rózsacsokorral állított be, szerdán pedig közölte velem, hogy bocs, de meggondoltam magam...És kb. már egy hete van így, de azért eljött bemutatkozni a családomnak. Úgy, hogy akkor már tudta, hogy nem akar semmit...Na erre varjatok gombot:)
2010. jan. 25. 20:23
 36/40 A kérdező kommentje:
Gyökér, nem? :(
2010. jan. 25. 20:24
 37/40 anonim ***** válasza:
Én elég helyes gyerek vagyok, de már nem sok közöm van a külvilághoz mert 10 éve a gép elött ülök, oda a szintre jutottam hogy már idegesit ha vmi haver vagy csaj irkál msnen ezért is töröltem le a francba mert zavart ha akár 1 is irt.Akik valaha is érdeklödtek csajok irántam az mind lekopott mert megtudta hogy csak a gépnek élek.Meg amugy sem nagyon szeretem az embereket max csak tvböl.Lehet elkaptam vmi számitogép virust :D Amugy a szerelemért most már le tudnék mondani a gépröl... heti 2-3 orára :D
2010. jan. 25. 21:28
 38/40 anonim ***** válasza:
Én teljesen lemondanék a gépről azért a csajért, aki most nekem bejön :)
2010. jan. 26. 16:18
 39/40 anonim ***** válasza:
én lemondtam a gépről pedig kocka voltam...csé 2 hét 190 óra...most inkább meg csak az mSn:)
2010. márc. 11. 16:34
 40/40 anonim ***** válasza:
Én függő vagyok elismerem! Mondjuk én nem a hülye Wow miatt hanem jópár más sokkal jobb játék miatt, de a tanuláshoz is használom jó sokat! Mivel az én életemben még nem volt szerelem így azt mondom most nem mondanék le a gépről holmi csaj miatt. 19/f
2011. júl. 29. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!