Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kockák még a szerelemért sem mondanak le a gépről?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, akivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy a számítógép előtt éli az életét és ki sem mozdul otthonról.Velem is megszakította a kapcsolatot, mert nem tudja feladni ezt az életformát. Nem sokat voltunk együtt,de láttam rajta, hogy szeret. Ja és én voltam az első barátnője...Ez is jelent valamit? Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?
jah iesmi:D én nagy kocka vok,de limitáltan xD volt amikor barátnőmmel kockultam együtt Wolfeinsteinen...xd de amugy bármikor őt választanám előbb :)
2010. jan. 24. 22:32
2/40 anonim válasza:
Én nagyon sokat ülök a gép előtt. Nézek filmet, olvasok, játszom, írok, beszélgetek. Ha nem lenne gép, meglennék, akkor TVn nézném a filmet, könyvet olvasnék, írnék, papírra, beszélgetnék élőben.
2010. jan. 24. 22:34
3/40 A kérdező kommentje:
Mert te legalább nem vagy annyira gyerek, mint ő. Szerencsére. Ehhez gyerekesnek kell lenni...Érett ember így nem viselkedik.
2010. jan. 24. 22:34
4/40 anonim válasza:
Vannak már olyan szintű kockák, akik nem mondanak le semmiért sem a gépről.
De ebből azért kevesebb van.
Én is sokat ülök gép előtt, mert sokat unatkozok és ez kicsit segít, de egy punciért bármikor kikapcsolnám.
Persze nem azt mondom, hogy akkor soha többet nem gépezem, de napi 1 max 2 órára korlátoznám magamat.
2010. jan. 24. 22:35
5/40 anonim válasza:
Nekem réges régen , normális életem volt , igazi barátokkal , lányokkal stb... DE valami megváltozott...
Mostmár kb kisem megyek a házból... és csak interneten írogatok h*lyeségeket... Meg játszom persze :D Wow-ozom . Én nem akartam ilyen lenni , sokkal jobban tetszett amikor még nem voltam ilyen , de ilyenné váltam, sajnos :( , és nincs kiút .
2010. jan. 24. 22:35
6/40 anonim válasza:
(első vok)Heh..emlékeztek azokra az időkre amikor még egy darabb bottal is mien jól eljátszottunk...:) csak jött ez a gép és olyan mint egy vírus ami bárkit megfertőz..:/
2010. jan. 24. 22:37
7/40 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ez aranyos volt! Valóban jobb volt a gyepen mezítláb szaladgálni:)
2010. jan. 24. 22:39
8/40 anonim válasza:
Ez egy hobbi, miért kéne lemondanom a párom kedvéért a hobbimról, bármi legyen is az? Miért kérné ezt tőlem az aki tényleg igazán szeret?
Persze sokan túlzásba viszik, de ezzel sajna aligha lehet bármit is kezdeni.
2010. jan. 24. 22:39
9/40 anonim válasza:
Hát a pasim programozó, és ebből jön, hogy kocka. Sokat kell dolgoznia, régen hanyagolt is emiatt kicsit, Szerencsére mindketten szeretünk gép előtt ülni, közösen szerepjátékozni, szóval nálunk nem akkora gond. Néha persze idegesít, hogy folyton el van foglalva valamivel, dehát nem tudnám leszoktatni :)
2010. jan. 24. 22:41
10/40 anonim válasza:
(elso vok mgeint,joh nah de tök érdekes téma) háth..a túlzásba vivés egy kicsit enyhe kifejezés,ismerek egy gyereket aki...öhm..ott éli az életét a géép előtt, max 1 havonta kimegy a lakásból! úgy tudom ő is WoW ozik..:/ én mostanábba úgy próbálok leszokni a gépről (persze csak úgy h kevesebbet) hogy kijárok haverokkal campingezni :D déltől este 8-ig az erdő mellé :D nagyon élvezets ha vagyunk 4-en ,magunknak csináljuk a tüzet,a kaját,szerintem simán felér egy szerepjátékkal(mmorpg-vel)sőtt még jobb is :D és lehet hogy : Az élet a legszarabb játék, de: a grafikája naon ott van ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!