Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kockák még a szerelemért sem mondanak le a gépről?
Volt egy barátom, akivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy a számítógép előtt éli az életét és ki sem mozdul otthonról.Velem is megszakította a kapcsolatot, mert nem tudja feladni ezt az életformát. Nem sokat voltunk együtt,de láttam rajta, hogy szeret. Ja és én voltam az első barátnője...Ez is jelent valamit? Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?
Veletek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés tud lenni.
Counter-Strike Source forewer!! : )
10éve cs-zek, kisebb-nagyobb megszakításokkal, mellette edzek rendesen, koncertre járok, csajozok, kocsmázás, minden van, csak okosan kell a gép előtt ülni.
Van, hogy napokig nem játszok, de van olyan is, hogy végig kockulok egy egész napot, de ritka, be tudom szabályozni, mennyi kell a játékból, nálam nincs függőség, hiába játszok csak a cs-vel:D
Nem értem miért bántja mások szemét, az ha valaki a gépben találja meg a szórakozást :) Ez pont olyan hobbi, mint egy gyerek aki mondjuk 100% foci bu_zi :) A 2-nek köze nincs egymáshoz, de mind2 maximális kikapcsolódás a másiknak.
Mindenkinek megvan a maga szórakozása, tetszik vagy sem.
Mondom ezt úgy, hogy nem szoktam játszani... De minden mást csinálok a gépen. Netezés, zene hallgatás, film nézés brutális mennyiségben, photoshop, etc...
Mindenki fújja, hogy így kocka, úgy kocka, csak mert mások is ezt mondják. Ti meg háromszögek vagytok, és le lehet pippantani :) 19F
"Különben meg 11 elmúlt és mi itt osztjuk az észt, ha valaki többet tud nálunk a kockákról az hazudik, vagy festi magát."
ITT a pont.
Hát még ha valaki körülnézne a gépemen. Hiperkocka lennék a szemében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!