Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kockák még a szerelemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kockák még a szerelemért sem mondanak le a gépről?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, akivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy a számítógép előtt éli az életét és ki sem mozdul otthonról.Velem is megszakította a kapcsolatot, mert nem tudja feladni ezt az életformát. Nem sokat voltunk együtt,de láttam rajta, hogy szeret. Ja és én voltam az első barátnője...Ez is jelent valamit? Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?

Veletek volt már ilyen?

Nagyon rossz érzés tud lenni.

2010. jan. 24. 22:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
45%
Én úgy tudom hogy a kockák szívből szeretik a számítógépet és az usb-be pakolják a kukkert..
2010. jan. 24. 23:33
 22/40 anonim ***** válasza:

Counter-Strike Source forewer!! : )

10éve cs-zek, kisebb-nagyobb megszakításokkal, mellette edzek rendesen, koncertre járok, csajozok, kocsmázás, minden van, csak okosan kell a gép előtt ülni.

Van, hogy napokig nem játszok, de van olyan is, hogy végig kockulok egy egész napot, de ritka, be tudom szabályozni, mennyi kell a játékból, nálam nincs függőség, hiába játszok csak a cs-vel:D

2010. jan. 24. 23:49
 23/40 anonim ***** válasza:
Volt velem is ilyen. Remélem soha többet nem fogok egy ilyen kikúrt lúzer lenni.
2010. jan. 25. 00:04
 24/40 anonim ***** válasza:
eredetin wowoztam 4évig 1x aztmondtam h ennek vége eladtam 50kér az accom dvdvel mindennel 1ütt azóta csak cod4 néha néha f/17
2010. jan. 25. 00:05
 25/40 anonim ***** válasza:
hát nem tudom ki számit kockának én is szeretek játszan online gamel pl most jade dynasty és érdekes is sok magyar15- 40 évesig XD am napi 3 orát játszok és ink este délután haverok :)
2010. jan. 25. 00:30
 26/40 anonim ***** válasza:
megint é cod 4el én is szeretek gamelni haveroka l füles stb szal ha érdekel :)
2010. jan. 25. 00:31
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért bántja mások szemét, az ha valaki a gépben találja meg a szórakozást :) Ez pont olyan hobbi, mint egy gyerek aki mondjuk 100% foci bu_zi :) A 2-nek köze nincs egymáshoz, de mind2 maximális kikapcsolódás a másiknak.

Mindenkinek megvan a maga szórakozása, tetszik vagy sem.

Mondom ezt úgy, hogy nem szoktam játszani... De minden mást csinálok a gépen. Netezés, zene hallgatás, film nézés brutális mennyiségben, photoshop, etc...

Mindenki fújja, hogy így kocka, úgy kocka, csak mert mások is ezt mondják. Ti meg háromszögek vagytok, és le lehet pippantani :) 19F

2010. jan. 25. 00:32
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"Különben meg 11 elmúlt és mi itt osztjuk az észt, ha valaki többet tud nálunk a kockákról az hazudik, vagy festi magát."

ITT a pont.

Hát még ha valaki körülnézne a gépemen. Hiperkocka lennék a szemében. :D

2010. jan. 25. 00:39
 29/40 anonim ***** válasza:
Én, ha lenne más értelme az életemnek nem itt ülnék. De pénz nélkül, suna nélkül nem sokat lehet tenni. Igen kondiztam régen, de úgy is szarul néztem ki, most meg már leszarom, hogy milyen vagyok, úgysem kellek egy sunának sem, legalább legyen valami élvezet az életemben és ezt a gépem nyújtja. Régen jártam partyzni, de rájöttem, hogy minek... HA ettől koczka vagyok, akkor az vagyok, de Eörs ettől még meghúzott szarból...
2010. jan. 25. 02:10
 30/40 anonim ***** válasza:
Én is sokat ülök a gép előtt de ha választanom kellene akkor a barátnőmet választanám ha lenne, mert gépezni bármikor tudok.
2010. jan. 25. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!