Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kockák még a szerelemért sem mondanak le a gépről?
Volt egy barátom, akivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy a számítógép előtt éli az életét és ki sem mozdul otthonról.Velem is megszakította a kapcsolatot, mert nem tudja feladni ezt az életformát. Nem sokat voltunk együtt,de láttam rajta, hogy szeret. Ja és én voltam az első barátnője...Ez is jelent valamit? Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?
Veletek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés tud lenni.
"Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?
Veletek volt már ilyen?
Nagyon rossz érzés tud lenni."
Monitorfüggőségnek hívják.
Egy pszichés függés a virtuális világgal szemben.
Én pl játékfüggő vagyok. Megvagyok hetekig videojáték nélkül, mert tudom hogy még játszhatok de ha életem végéig le kéne mondanom róla... Háááááááát.
Na ezt tedd valahová. :D
De amit volt pasidról írsz.
Ő a megveszekedett kocka típus aki már képtelen a valós világban élni. Ezt már pszichiáter kezeli.
22:35
Ha valahogy olyanná váltál, akkor még vissza is tudsz változni.
Ha nagyon akar valaki, akkor tud új életet kezdeni, csak tényleg nagyon akarni kell, és nehezebb, megerőltetőbb, mint csak ülni a gép előtt.
Amúgy az a baj, hogy nehéz jó barátot/barátnőt találni, akihez át lehet járkálni és csinálni ilyen-olyan dolgokat, ezért az ember otthon marad, és leül gép elé.
De voltak olyan oszt.társaim, akik nem gépeztek, de ők meg a diszkóba járos cigizős drogozós tanulatlan hülyék voltak, az meg még a gépnél is rosszabb.
Le lehet szokni..MInden az akaraterőn múlik.. De ha az illető nem akarja abbahagyni a játékot akkor más csinálhat akármit.. Én is WoW-oztam sokáig(na jó azé annyira nem.. max2év), és mellette eljártam bulizni is.
Észrevettem, hogy vmi nem stím.(pl: problémamegoldóképeség kicsit romlott, elkezdtem kerülni a konfilktusokat, kijöttem az élet "gyakorlat"ból:D Nem élhetek itt is ottis. 1 este felsoroltam magamnak ezeket a dolgokat amikor épp kockamentes hangulatban voltam és letöröltem azt a sz**t de k**va gyorsan míg meggondoltam volna magam. Attól függetlenül szeretek netezgetni, irogatni.
2307: Fagyaszd le magad mint Cartman a Wii megjelenése előtt. -8 fok van, sikerülnie kell!
Különben meg 11 elmúlt és mi itt osztjuk az észt, ha valaki többet tud nálunk a kockákról az hazudik, vagy festi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!