Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kockák még a szerelemért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kockák még a szerelemért sem mondanak le a gépről?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, akivel nagyon jól éreztük magunkat együtt, legalábbis azt hittem. Kiderült, hogy a számítógép előtt éli az életét és ki sem mozdul otthonról.Velem is megszakította a kapcsolatot, mert nem tudja feladni ezt az életformát. Nem sokat voltunk együtt,de láttam rajta, hogy szeret. Ja és én voltam az első barátnője...Ez is jelent valamit? Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?

Veletek volt már ilyen?

Nagyon rossz érzés tud lenni.

2010. jan. 24. 22:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Igen én vagyok az a gyerek aki csak havonta 1szer megy ki a házból , akkor biztos engem ismersz , hát ez van :(
2010. jan. 24. 22:48
 12/40 anonim ***** válasza:
62%

"Komolyan létezik olyan, hogy valaki a virtuális világban él?

Veletek volt már ilyen?

Nagyon rossz érzés tud lenni."

Monitorfüggőségnek hívják.

Egy pszichés függés a virtuális világgal szemben.

Én pl játékfüggő vagyok. Megvagyok hetekig videojáték nélkül, mert tudom hogy még játszhatok de ha életem végéig le kéne mondanom róla... Háááááááát.

Na ezt tedd valahová. :D

De amit volt pasidról írsz.

Ő a megveszekedett kocka típus aki már képtelen a valós világban élni. Ezt már pszichiáter kezeli.

2010. jan. 24. 22:49
 13/40 anonim ***** válasza:
Nekem a dilidoki is azt mdta hogy ebből már ő sem tud kigyógyítani.
2010. jan. 24. 22:52
 14/40 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen embert én is ismerek. Minden pénzét a gépébe öli, és folyton játszik, meg arról beszél. De ha valaki kockának hívja egyből tagadja, hogy ő nem az. Sajnos sokan vannak így, és a többségük azért, mert a valós társadalom nem képes befogadni őket (külső-, származási-, vagy egyéb okokból). Az ilyennel 2 dolgot lehet csinálni. Kezeltetni, vagy nem foglalkozni vele.
2010. jan. 24. 22:54
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tagadom , beismerem hogy az vagyok.
2010. jan. 24. 22:54
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

22:35

Ha valahogy olyanná váltál, akkor még vissza is tudsz változni.

Ha nagyon akar valaki, akkor tud új életet kezdeni, csak tényleg nagyon akarni kell, és nehezebb, megerőltetőbb, mint csak ülni a gép előtt.

Amúgy az a baj, hogy nehéz jó barátot/barátnőt találni, akihez át lehet járkálni és csinálni ilyen-olyan dolgokat, ezért az ember otthon marad, és leül gép elé.

De voltak olyan oszt.társaim, akik nem gépeztek, de ők meg a diszkóba járos cigizős drogozós tanulatlan hülyék voltak, az meg még a gépnél is rosszabb.

2010. jan. 24. 22:55
 17/40 anonim ***** válasza:
81%
Ez olyan mint hogy a drogos le tudna mondani a szerelméért a drogról? Nem, egyedül nem, segítségre van szüksége. Meg nem a számítógépezés, a játékok a rosszak, van amit én is csak itt tudok kiélni. De amelett van még ezer dolog ami érdekel, a leendő szakmám, barátok, stb. Aki nem tud egy napig el lenni máshogy mint a gép előtt az igazi kocka. A többiek meg csak más hobbit nem találtak mint a gépezés. :)
2010. jan. 24. 23:02
 18/40 anonim ***** válasza:
81%

Le lehet szokni..MInden az akaraterőn múlik.. De ha az illető nem akarja abbahagyni a játékot akkor más csinálhat akármit.. Én is WoW-oztam sokáig(na jó azé annyira nem.. max2év), és mellette eljártam bulizni is.

Észrevettem, hogy vmi nem stím.(pl: problémamegoldóképeség kicsit romlott, elkezdtem kerülni a konfilktusokat, kijöttem az élet "gyakorlat"ból:D Nem élhetek itt is ottis. 1 este felsoroltam magamnak ezeket a dolgokat amikor épp kockamentes hangulatban voltam és letöröltem azt a sz**t de k**va gyorsan míg meggondoltam volna magam. Attól függetlenül szeretek netezgetni, irogatni.

2010. jan. 24. 23:04
 19/40 anonim ***** válasza:
Hát én a Starcraft 2-ről nem sok csaj kedvéért mondanék le, már ha kijött volna már az a k*rva játék, már nem birok várni! :((((((((
2010. jan. 24. 23:07
 20/40 anonim ***** válasza:

2307: Fagyaszd le magad mint Cartman a Wii megjelenése előtt. -8 fok van, sikerülnie kell!

Különben meg 11 elmúlt és mi itt osztjuk az észt, ha valaki többet tud nálunk a kockákról az hazudik, vagy festi magát.

2010. jan. 24. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!