Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt barátnőm?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk, mert beleszeretett másba. 1 hónap után felkeresett, hogy legyünk barátok. Teljesen normális volt velem addig, ameddig ki nem derült, hogy nekem is lett barátnőm. Elkezdett szidni, megjegyzéseket tenni stb. Ezután, rákérdeztem, hogy szeretné e visszakapni a dolgait, de ő lekezelően elküldött melegebb éghajlatra, nem is válaszolt, amikor megtudta, hogy akkor kidobom, akkor meg fenyegetőzött. Az általam küldött képeket rakja ki a facebookjára is, ragaszkodik minden dolgomhoz, ami nála van. Közben van pasija. Nem értem mire jó ez a viselkedése, miért csinálja ezt?
2014. okt. 5. 22:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Ő is meg én is 18 évesek vagyunk.
2014. okt. 5. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hülye p1csa :DDDDDD
2014. okt. 5. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
mert még szeret és féltékeny.
2014. okt. 5. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled nem tudja folytatni, de rosszul esik neki, hogy nem ő az egyetlen nő az életedben. Lehet, hogy még tartaléknak meg akart tartani.
2014. okt. 5. 23:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!