Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire naív? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire naív? A többi lent.

Figyelt kérdés

szal van egy pasi, akivel már 2× találkoztam, de mind a 2× ott volt a haverja is, így nem beszéltünk vmi sokat. Szal csináltam egy másik msn-t, egy másik női névvel, ahova felvettem őt és egy szép csaj képét raktam ki. Arról az msnről olyanokat írtam neki h tetszik és hogy találkozhatnánk. Persze egyből beleugrott. Meg megkérdeztem, hogy a csajokkal h áll. Azt mondta, hogy sehogy se.

Én hiszékeny kis liba, azt hittem h annyira közel vagyunk már egymáshoz, h más lányokkal nem találkozunk..

De az előző pasinál is ilyen naív voltam.. Hogy változhatnék meg?

2010. jan. 18. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de 2 találkozás után ne várj sokat, főleg ha nem is voltatok kettesbe...Ez a másik Msn meg szerintem nagyon gázos, ne csinálj ilyet, gyerekes dolog nagyon. Próbálj meg kettesbe randizni vele, aztán alakul majd.
2010. jan. 18. 19:42
 2/2 anonim válasza:

Amit leírtál, az alapján nem világos, hogy mitől álltatok egymáshoz közel. Most az, hogy kétszer találkoztál vele meg hogy interneten keresztül beszélsz vele, semmit sem jelent. ("a van köztünk valami" szintet dugáshoz közeli mércénél érdemes meghúzni szerintem nem pedig számítógépes interakcióknál) Amit leírtál, arra jóhogy azt mondja, hogy sehogy sem áll a csajokkal.

Miben változtathatnál? Mondjuk érdemes lenne leszokni ezekről a pszichopata megnyilvánulásokról, hogy nincs köztetek jóformán semmi és már kutakodsz utána, csőbe húzod. Ez nem egy amerikai romantikus vígjáték, hanem a kibaott valóság, minél több hibahatárt húzol meg, annál biztosabb, hogy tartósan egyedül maradsz.

2010. jan. 18. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!