Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg fog változni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog változni a barátom hozzá állása az anyagiak terén?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megfordult a fejünkben az összeköltözés, új városba mennénk, és szeretnénk külön lenni a szülőktől (mi falusiak vagyunk). Viszont a pasim olyan költögetős... Nagyon szeret bulizni (ezzel nincs is bajom), a játék gépet sem veti meg, és sokszor a haverjaival is elkezd órákig pókerezni, persze pénzben. Így gyakran le is van égve, ha megkapja a fizut, pár nap és eltűnt az egész. Mit mondjak neki, hogy véresen komolyan gondolja? Nem szeretném ha csórók lennénk. Én nagyon tudok ügyelni a pénzemre, sokszor meg is kapom hogy milyen fukar vagyok... Amúgy minden rendben van közöttünk, de ez annyira bánt. Mit tegyek?
2010. jan. 18. 18:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Jólvan mondjad csak a magadét... :) pFF.
2010. jan. 18. 19:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, hogy most keményen válaszolok. Igaza van annak aki azt mondja dobd ki. Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen egy olyan személlyel együtt élni akinek szenvedély betegsége van. Majdnem ráment a lakásom. Ezt komolyan írom. Az volt a szerencsém, hogy a rokonságban van egy nagyon jó ügyvéd és sikerült a lakásomat megmenteni. Ezt most itt nem írom le hogy hogyan. Ráadásul néha megvert. A lelki sebeket még nem igazán tudtam feldolgozni.Mai napig rettegek, hogy mikor keres meg. Pedig már az eredeti lakhelyemről el is költöztem. Gondolkozz el azon, hogy érdemes e vele ilyen szinten együtt lenni?

2010. jan. 18. 19:37
 23/26 A kérdező kommentje:
De most ha beszélek majd vele erről és tegyük fel megígéri hogy meg fog változni akkor 1 esélyt se adjak az egésznek? Ennyire reménytelen? :(((
2010. jan. 18. 19:39
 24/26 anonim ***** válasza:
köszi előttem szóló egyetértek veled, de ez a csaj úgy veszi h az ember csak mondja a magáét...mert ugyebár biztosan rosszat akarunk....pffff.-.-
2010. jan. 18. 19:39
 25/26 anonim ***** válasza:

adj még egy esélyt...de ha nem változik akkor lépj!

Nem mondjuk h mindenképp dobd ki, de ha nem váltzik egy cseppet se, akkor felesleges tovább a kapcsolatban maradnod.

2010. jan. 18. 19:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Az a hozzászóló vagyok aki átélte már ezt. Sajnos én már nem hiszek abban, hogy egy szimpla megbeszélésen változni fog. Bocsi, de tapasztalat. Nem kívánom ezt neked ami én átmentem. Légy okos és most lépj amíg van lehetőséged. Akkoriban mikor ebben a helyzetben voltam nem hallgattam senkire és meglett a következménye. Most kezdem anyagilag is helyrehozni magam. A szüleimnek is sokkal tartozom. Az ő házuk lett elzálogosítva csak azért, hogy én ne legyek fedél nélkül. Hidd el nem éri meg. Ha úgy gondolod beszélj vele, de sok esélyt nem látok arra, hogy megfog változni. Ígérni tudnak csak betartatni nem. :(
2010. jan. 18. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!