Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog változni a barátom hozzá állása az anyagiak terén?
hát már meg ne haragudj de tanácsot kérsz és ilyen bunkó alpári stílusban válaszolsz?
Tényleg link alak a pasid ez van. Viseld el. Az első válaszolónak igazat adok.
Ha nem szokik le erről a költésről, főleg a játékgépről...akkor nagy sz@rban lesztek.
Szerinted normális két-három nap alatt elkölteni egy teljes fizetést?
Majd el fogtok adósodni és amint írtad csórók lesztek.
Vagy véget vet ennek a szenvedélynek vagy idővel mentek az utcára...vagy eltartod. És majd akkor pampogjál h nem fogod otthagyni ha a kukából esztek. :/
,,Szerinted normális 2-3 nap alatt elkölteni egy teljes fizetést?"
Nem, szerintem nem normális, ezért tettem fel a kérdést!
Amúgy azért reagáltam így az első válaszra, mert utálom amikor ilyen könnyen rávágja valaki hogy: dobd ki. Ezt a legkönnyebb rávágni!
persze...de akkor se kell leugatni senkit.
Beláthatod hogy ezen vagy változtat, vagy az lesz amit leírtam. Tudod mi jön a játékszenvedély után ? AZ alkoholszenvedély....mivel a játékgépek zöme kocsmában megtalálható....
Póker? Na az kell csak még!
erre nem lehet jövőt tervezni! Majd eljátsza a te pénzedet is? HA semmi se marad a fizetéséből, akkor minek dolgozik?
Szóval vagy lépsz és ő változtat vagy ha nem akkor kidobod. Ha ezt se akkor együtt fogtok csövezni. Szomorú, de ez van.
visszaolvastam, és az első válaszoló írta h dobd ki, link alak. Erre te mint egy tigris nekiugrottál hogy eleged van a meggondolatlan válaszolókból. Meg h nem fogod csak azért kidobni mert az első író azt mondta.
Gyakorlatilag egy mondaton kaptad fel a vizet.
Mellesleg tényleg én vagyok a hülye ha a végén arra lyukadtál ki amit írtam. (Vagy változik vagy repül....)
Akkor ezekszerint mégsem volt meggondolatlan a válasz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!