Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg fog változni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog változni a barátom hozzá állása az anyagiak terén?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megfordult a fejünkben az összeköltözés, új városba mennénk, és szeretnénk külön lenni a szülőktől (mi falusiak vagyunk). Viszont a pasim olyan költögetős... Nagyon szeret bulizni (ezzel nincs is bajom), a játék gépet sem veti meg, és sokszor a haverjaival is elkezd órákig pókerezni, persze pénzben. Így gyakran le is van égve, ha megkapja a fizut, pár nap és eltűnt az egész. Mit mondjak neki, hogy véresen komolyan gondolja? Nem szeretném ha csórók lennénk. Én nagyon tudok ügyelni a pénzemre, sokszor meg is kapom hogy milyen fukar vagyok... Amúgy minden rendben van közöttünk, de ez annyira bánt. Mit tegyek?
2010. jan. 18. 18:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ez szerencsejáték betegség ami súlyos ,keress fel egy szakembert a pároddal,de most tényleg!!
2010. jan. 18. 19:02
 12/26 A kérdező kommentje:
Még konkrétan nem mondtam neki erről semmit. Csak magamban agyalok itt mi-hogy lenne... De beszélek vele, muszály.
2010. jan. 18. 19:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Hónap elején ha megkapja a fizetését akkor az albérlet és a rezsi pénzt egyből adja oda neked, plussz állapodjatok meg havi X összegben,amennyi tisztítószerre,tartós élelmiszerre kell.a többit költheti.aztán majd rájön, hogy fogni kell a pénzt, ha hó végén egy vasa sem lesz, neked meg még igen.szóval a lényeg, hogy nehogy közös kasszan legyetek, főleg az első hónapokban.volt egy ismim,aki csak azután jött rá,hogy a volt barátja szórta el a fizetését,miután albérletbe költözött a szolgálati lakásukból és még úgy is több maradt neki havi 40ezerrel.
2010. jan. 18. 19:12
 14/26 A kérdező kommentje:
Az a szerencsénk, hogy nem albérlet lenne hanem saját lakás (enyém).
2010. jan. 18. 19:13
 15/26 anonim ***** válasza:

hát már meg ne haragudj de tanácsot kérsz és ilyen bunkó alpári stílusban válaszolsz?

Tényleg link alak a pasid ez van. Viseld el. Az első válaszolónak igazat adok.

Ha nem szokik le erről a költésről, főleg a játékgépről...akkor nagy sz@rban lesztek.

Szerinted normális két-három nap alatt elkölteni egy teljes fizetést?

Majd el fogtok adósodni és amint írtad csórók lesztek.

Vagy véget vet ennek a szenvedélynek vagy idővel mentek az utcára...vagy eltartod. És majd akkor pampogjál h nem fogod otthagyni ha a kukából esztek. :/

2010. jan. 18. 19:16
 16/26 A kérdező kommentje:

,,Szerinted normális 2-3 nap alatt elkölteni egy teljes fizetést?"

Nem, szerintem nem normális, ezért tettem fel a kérdést!

Amúgy azért reagáltam így az első válaszra, mert utálom amikor ilyen könnyen rávágja valaki hogy: dobd ki. Ezt a legkönnyebb rávágni!

2010. jan. 18. 19:20
 17/26 anonim ***** válasza:

persze...de akkor se kell leugatni senkit.

Beláthatod hogy ezen vagy változtat, vagy az lesz amit leírtam. Tudod mi jön a játékszenvedély után ? AZ alkoholszenvedély....mivel a játékgépek zöme kocsmában megtalálható....

Póker? Na az kell csak még!

erre nem lehet jövőt tervezni! Majd eljátsza a te pénzedet is? HA semmi se marad a fizetéséből, akkor minek dolgozik?

Szóval vagy lépsz és ő változtat vagy ha nem akkor kidobod. Ha ezt se akkor együtt fogtok csövezni. Szomorú, de ez van.

2010. jan. 18. 19:24
 18/26 A kérdező kommentje:
Én nem ugattam le senkit, egyébként olvasd már vissza magadat milyen barátságtalan és kemény stílusban írsz de mindegy! Nem vitázok!
2010. jan. 18. 19:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Egyébként ha nem fog változni szakítani fogok az tuti.
2010. jan. 18. 19:26
 20/26 anonim ***** válasza:

visszaolvastam, és az első válaszoló írta h dobd ki, link alak. Erre te mint egy tigris nekiugrottál hogy eleged van a meggondolatlan válaszolókból. Meg h nem fogod csak azért kidobni mert az első író azt mondta.

Gyakorlatilag egy mondaton kaptad fel a vizet.

Mellesleg tényleg én vagyok a hülye ha a végén arra lyukadtál ki amit írtam. (Vagy változik vagy repül....)

Akkor ezekszerint mégsem volt meggondolatlan a válasz....

2010. jan. 18. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!