Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg fog változni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog változni a barátom hozzá állása az anyagiak terén?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megfordult a fejünkben az összeköltözés, új városba mennénk, és szeretnénk külön lenni a szülőktől (mi falusiak vagyunk). Viszont a pasim olyan költögetős... Nagyon szeret bulizni (ezzel nincs is bajom), a játék gépet sem veti meg, és sokszor a haverjaival is elkezd órákig pókerezni, persze pénzben. Így gyakran le is van égve, ha megkapja a fizut, pár nap és eltűnt az egész. Mit mondjak neki, hogy véresen komolyan gondolja? Nem szeretném ha csórók lennénk. Én nagyon tudok ügyelni a pénzemre, sokszor meg is kapom hogy milyen fukar vagyok... Amúgy minden rendben van közöttünk, de ez annyira bánt. Mit tegyek?
2010. jan. 18. 18:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
dobd ki. ez egy link alak.
2010. jan. 18. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:

Legyen az új lakásban "közös kassza" és együtt fogjátok kezelni a pénzt. Hát ha nem fog neki mukodni, lehet még nem kellene osszekoltozni...A végén csak a te fizetésedbol fogtok élni, mikozben ő bulizik, játékgépezik, pókerezik, stb.

L19

2010. jan. 18. 18:54
 3/26 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen part, semmire sem jutottak, odaig, ha a lany nem adja le a fizujat akkor meg kap egy-ket pofont is. Aztan megy minden a gepbe, az a baj, hogy ez szenvedely betegseg. Mondhatsz te barmit, ha o nem erzi, hogy mennyire karos sajat maganak is, nemhogy masnak. En nem azt javaslom, mint az elottem levo, ne dobd ki, de semmi esetre se koltozz vele ossze amig ez a problema fenn all.
 4/26 A kérdező kommentje:
De bírom az ilyen meggondolatlan hülye válaszokat. Képzeld nem fogom kidobni, főleg nem mert te azt mondtad. Én arra voltam kíváncsi hogy hogyan győzzem meg, nem arra hogy szakítsak-e.
 5/26 A kérdező kommentje:

Ja és a legelsőnek szántam az előző kommentemet.

Köszönöm a többiek válaszát!

2010. jan. 18. 18:55
 6/26 anonim ***** válasza:

Én nem kerteltem. Kutyából nem lesz szalonna. Én is pasival le sem állnék, nem hogy összeköltözni.

Mindegy, rájössz majd erre is.

Úgyis kidobásra kerül vagy szenvedsz, mint a bacilus mellette.

2010. jan. 18. 19:00
 7/26 anonim ***** válasza:
Te tudod, hogyan tudod őt megváltoztatni, de nem sok remény kb fél év és kezdené újból a költögetést....
2010. jan. 18. 19:01
 8/26 anonim ***** válasza:
* jav. is helyett ilyen pasi
2010. jan. 18. 19:01
 9/26 anonim ***** válasza:

Először is próbáld meg, megbeszélni vele.(Ha még nem tetted) Mondd el neki valami hasonlóképpen mint nekünk és hogy valamiről mondjon le, mert szerinted ez így nem fog működni.(szerintem) Tehát valamit valamiért. Reméljük tud kompromisszumokat kötni.

Sok sikert :)

2010. jan. 18. 19:02
 10/26 anonim ***** válasza:

Meg annyit szeretnek hozzafuzni (3. hozzaszolo), hogy minden korhazban van addiktologiai es mentalhigienes gondozo, o itt szemelyesen jelentkezhet, ha ugy erzi, hogy segitsegre van szuksege, mert fuggo, nem fogjak lnezni meg semmi.

A te erdekedben remelem, hogy meg nem ilyen veszes nala a helyzet, es egyszeruen, ha megmondod neki, hogy addig marpedig te nem koltozol (es elmondod a felelmeidet), ami meg nem valtozik, lehet megijed es a sarkara all, hogy a gyermekkornak vege, es mostmar gondoskodnia kell egy szeretett lenyrol.

Remelem minden rendbe jon majd!

2010. jan. 18. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!