Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 11 hónapja együtt vagyunk és ő tök jól el tud beszélgetni a szüleimmel de én nem nagyon tudok az övével :S gondolok olyanra h pl: elmegy valahova barátnőm és egyedül hagy a szüleivel .csak én nem nagyon tudok semmit mondani nekik nem tudom h miről beszéljünk .. mert elég csendes fiu vagyok és szeretnék jobban ellenni a barátnőm szüleivel..Mert ugy érzem meg mondta is h rosszul esik neki h én nem tudok beszélgetni a szüleivel :S kérlek segítsetek!!! Minnél többen írjatok .. előre is köszönöm..2010. jan. 18. 18:34
1/4 anonim válasza:
eloszor is tokre becsullek, hogy ezt igy komolyan veszed.
a szulei beszedesek? akkor hagy oket beszelni.
kozos tema? mindenki szereti a baratnodet, nezegessetek kepeket, ok sztoriznak te hallgatod.
mi a szulok hobbija? beszeljetek arrol, csinaljatok egyutt.
es ne stresszelj, biztos kedvelnek, vegtere is egy fiu aki regota egyutt van a lanyukkal, es ilyenen izgul, az csak rendes lehet!:)
2/4 anonim válasza:
Én a mai napig nem tudok beszélgetni az anyósommal, pedig 4 éve ismerem. :) :(
Ha ők se törekednek erre, akkor a barátnődtől biztosan kapsz segítséget. Vagy pl szervezhetsz egy közös vacsorát a 2 családnak, és akkor bele tudsz kapcsolódni a beszélgetésbe.
Nehéz ügy az ilyen...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) de még ha valaki tud valamit akkor írhat :)
2010. jan. 18. 18:48
4/4 anonim válasza:
Van neked szüleid? Ha van és szoktál velük beszélgetni, akkor tedd azt ugy, ahogy otthon szoktad. Nem várják el, hogy különlegeseket beszélj, csak kapcsolódj be az éppen folyó beszélgetésbe. Beszélj magadról, a családodról, kérdezz a lányról, milyen volt gyerekkorában, kérj róla gyerekkori fényképet, érdeklődj a testvéreiről, mesélj a tiedről. Ne feledd, hogy soha nem kell hencegni a családoddal, ha esetleg gazdagok vagytok, de mindig tisztelettel beszélj a szüleidről, a nagyszülőkről, a gyerekkori emlékeidről. Mindig legyél előzékeny a lány szüleivel, ha megkínálnak, fogadd el, és dicsérd meg a ház asszonyát.-Hogy ez milyen fínom!-vagy -Ilyen jót még sohasem ettem még!- Az apukától kérdezd meg mivel foglalkozik szabadidejében,ha van valami hobbija, kérdezz róla, és érdeklődj a téma iránt. Soha ne mondj ellent, mert akkor megharagszanak rád.Ha az udvaron dolgozik, ajáld fel a segítségedet. Egyszóval, csak úgy, mint otthon!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!