Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy? Bővebben lent
Barátommal szakítottunk egy elég nagy baromság miatt 3 hete 3 év után csütörtökön találkoztunk és kérdeztem-e hogy kibékülünk-e erre ő azt válaszolta hogy mindegy...De a végén mégis valahogy ölelkeztünk és csókolóztunk és nála aludtam...Azt kértem tőle hogy mára a mindegyből igen vagy nem legyen hiszen ez nem válasz...Ma ezt az smst kaptam tőle: Az az igazság, hogy amíg nem voltunk együtt (nem találkoztunk azt hiszem erre érti) hiányoztál, de amikor találkoztunk nem éreztem azt hogy más lenne mint régen, vagy hogy folytatnunk kéne..Azt egy egy olyan smst h ö nem tudja
Mit kéne tenne?Szeretem tiszta szívemből de most olyan reménytelennek tűnik de annyira fáj közbe.
szerintem ez már csak megszokás ha már ilyet mond h nem tudja, mert ha valaki tejes szívéből szereti a másikat akkor a legnagyobb vita sem változtatja meg ezt és mdinen hibája és hülyesége ellenére is őt akarja majd.
ha tényleg szeret keresni fog, ne menny, utána ne alázkodj meg :]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!