Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Túlreagálom? KÉrlek olvasd el!?
A barátommal úgy tudtam boldog párkapcsolatban élünk, erre most tudtam meg h egy közösségi oldalon írt egy csajnak (aki ráadásul egy osztálytársam s egyben nagyon jó barátnőm) h szeretné megismerni, ha gondolja vegye fel msn-re és majd beszélnek. Puszit is küldött neki. A barátnőm már megbánta, de visszaírt neki, erre a barátom azt írta vissza, h kíváncsivá tette.
A barátnőm mindezt elmondta nekem, nagyon megbánta h visszaírt, nem szeretné ha mi szétmennénk miatta, le is törölte magát az oldalról.
De mit tegyek? Rákérdezzek, vagy most ez lehet egy sima baráti ismerkedés is? (Egyébként a barátom nem tudja h ismerjük egymást a csajjal...) Most inkább nem írok rá, nem is hívom fel, mert lehet később megbánnám.
:'( nagyon nagyon szarul esett, azt hittem végre boldog vagyok
hát, bocs, én csaj vagyok, de még soha nem akadtam ki ilyenen :D neki is megvan a saját élete meg nekem is. én is beszélek másokkal, meg ő is.
ha már több történt volna, akkor azt mondom, hogy oké. de különben leszarnám, mert ha neki jó, akkor csinálja, előbb-utóbb mindenki lebukik, aztán meg repül.. nem tudom, hogy lehet ilyen pasis hülyeségeken dilemmázni.. :D
19L -sz-
hát, örülök :D ha ismerkedni akar, menjen ismerkedni, ha olyan céllal, akkor olyan céllal, különválnak útjaink és kész. ha neki az jobb, akkor menjen oda.
de tutti nem taktikáznék itt, hanem nyíltan rákérdeznék. azt meg úgyis látom egy olyan emberen, akivel egy ideje együtt vagyok, hogy ha hazudik..
-sz-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!