Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Túlreagálom? KÉrlek olvasd el!?

Figyelt kérdés

A barátommal úgy tudtam boldog párkapcsolatban élünk, erre most tudtam meg h egy közösségi oldalon írt egy csajnak (aki ráadásul egy osztálytársam s egyben nagyon jó barátnőm) h szeretné megismerni, ha gondolja vegye fel msn-re és majd beszélnek. Puszit is küldött neki. A barátnőm már megbánta, de visszaírt neki, erre a barátom azt írta vissza, h kíváncsivá tette.

A barátnőm mindezt elmondta nekem, nagyon megbánta h visszaírt, nem szeretné ha mi szétmennénk miatta, le is törölte magát az oldalról.

De mit tegyek? Rákérdezzek, vagy most ez lehet egy sima baráti ismerkedés is? (Egyébként a barátom nem tudja h ismerjük egymást a csajjal...) Most inkább nem írok rá, nem is hívom fel, mert lehet később megbánnám.

:'( nagyon nagyon szarul esett, azt hittem végre boldog vagyok

2010. jan. 14. 21:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
ez nem gyerekes!!! ha pasim van érjek akk neki annyit h nemakar mással ismerkedni!!! 22/L
2010. jan. 14. 21:22
 12/26 anonim ***** válasza:

Huhh,szerintem ez egy gáz szitu,mert ha együtt boldogok vagytok,akkor szerintem ez nem történik meg..a barátnőd is sáros a témában,de a barátod sokkal gázosabb,szerintem őt kellene lecserélned.És mindenképpen kérdezz rá,mert megteheted..

nekem is van egy tökjó fiú haverom,otthon várja a barátnője ,ő pedig más csajokkal flörtöl a suliban állandóan.én nem szólok bele,de nagyon gázzz..

2010. jan. 14. 21:22
 13/26 A kérdező kommentje:
én nem akarom h most miattam veszekedjetek... így is szarul vagyok :'( írjatok még kérlek valaki h mit tegyek
2010. jan. 14. 21:23
 14/26 anonim ***** válasza:
cseréld le a kismajmot
2010. jan. 14. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
Nos le lehet engem oltani de egy biztos minden nő belülről ugyanolyan max más a körítés :D volt már dolgom párral és jó emberismerő vagyok egy két beszélgetés után figy én nem tennék semmit a helyedben max a távolból figyelném h megcsinálja e továbbra is és ha igen akkor vajon meddig megy el. De lehet továbbra is oltogatni a tény az tény és ti is megfogjátok csinálni max később :D 18F
2010. jan. 14. 21:26
 16/26 anonim ***** válasza:
köss vele kompromisszumot, h állítsa le magát ... kisbarátnődet cseréld le, a pasival meg beszélgess el ... ha nemváltoztat a dolgokon akk dobdki
2010. jan. 14. 21:26
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

Hmm... attol, hogy baratnom van, nem szoktam lemondani arrol, hogy mas csajjal is dumaljak. Viszont az, hogy tok ismeretlen csajra rairok es elkezdek flortolni, az tulzas. Az, hogy egy regi ismerossel viccelodok, vagy az, hogy buliban haverokkal vagyok, es valami ismeretlen csajjal viccelodok/flortolok, az sztem belefer.

Viszont az, hogy egy vadidegen csajra rairjon, hogy ismerkedni szeretne, az tulzas. Es valoszinuleg nem o volt az elso csaj. Egy elegnagy fail, hogy megtalalta a baratnodet.

Csinalj egy MyVIP profilt, kitalalt csajjal (olyasmi, mint az esete), jelolj be par embert (nem kell sokat, es a jol kinezo randomcsajt valoszinuleg a legtobb srac vissza fogja jelolni), aztan kezdj el beszelgetni vele :) Probald meg lebuktatni.

RJ 19/F

2010. jan. 14. 21:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak a pont :D igaza van:)
2010. jan. 14. 21:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Normális érett emberek között ilyen fel sem merül.Tehát nem a kiakadás gyerekes, hanem az iszonyatosan éretlen hogy valaki ilyet csinál!!Mit gondoltok mégis miért írt egy ismeretlen lánynak? Csak úgy barátkozni ,hááát persze.Ez is csak egy fiúnak juthat eszébe.Meg kell beszélni, hogy mennyi fér bele a kapcsolatotokba.Ha te más fiúkkal beülsz kettesben barátkozni, akkor mondjuk az övé is belefér.Kapcsolatfüggő.
2010. jan. 14. 21:48
 20/26 anonim ***** válasza:
21:18-as. Hát igen, pasiból vagy azt látni. És ilyenkor mi rinyálunk szerinted. De ha a te barátnőd csinálná ezt, h ír egy srácnak, akkor is így kezelnéd a helyzetet? Kétlem. Vérig lennél sértve. Jaja, kérdező, igazad van. Az meg h ismerkedni akart hülyeség. Tetszik neki a lány, flörtölgetni akart egy nyilvánvaló, vagy később még ki tudja mit.
2010. jan. 14. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!