Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segíts kérlek!
A barátnőmmel volt egy "közös" szerelmünk. Ez a fiú mind a kettőnknek udvarolt.(rám egy picit jobban hajtott)
A b.-mel megbeszéltük ,h már vége, és lettek "új szerelmeink". 1 év eltelt és közben mindig mondogatta ,h mennyire utálja AZT a fiút. Ma meg azt mondta nekem ,h neki ő(a fiú) a nagy, igaz szerelme.. Tisztára kiakadtam, sírtam is(mert azért még most is tetszik)..Nem tudom ,h mit tegyek.h álljak hozzá.. SEGÍTSETEK KÉRLEK!:((
L/15
Most valamilyen szinten tetszik, vagy valóban, tényleg, eget rengetően tetszik, úgy ahogy senki más? Mert ha valamilyen szinten, akkor próbáld elfelejteni. Főleg, ha a barátnődnek ő az igazi, eget rengető (amit írtál, abból ez jön le).
Amúgy mérlegelj: ki a fontosabb, a barátnőd, vagy a srác? Komolyan mondom, nem bántásból.
01:54 ha a legjobb barátnődről van szó, nem egyértelmű. El kell dönteni, ki fontosabb, mert a másiknak mennie kell.
Figyi. Van egy csaj, akire hajtasz a legjobb haveroddal. A legjobb csaj, akit csak el tudsz képzelni. Ha ő viszi, tudnál vele barátkozni utána ugyanúgy? Lehet, hogy igen. A lányoknál ez viszont "válóok". Vagy mi. Ennyi sör után nem fogalmazok szabatosan...
Háát mi LÁNYOK ilyen hülyék vagyunk..xd
Am teljesen igazad van ebben a ki a fontosabb kérdésben..
És igen akár mennyire tetszik az a puha p*cs a legjobb barátnőmet nem akarnám elveszíteni..de akkor is ku*vára zavar..xD
Köszönöm.
De annyira fájnak ezek a dolgok...:\\
(Am a pasinak van csaja is ráadásul..szerelmi 6 szög..xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!