Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátomnál fogok aludni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnál fogok aludni. Szerintetek mire számít? L/18

Figyelt kérdés
Eddig még nem volt közöttünk szex.Vajon arra számít hogy most lesz? Mert én nem tudom,nem vagyok benne biztos hogy akarom.Egyebként nem konkrétan elterveztük hogy ott alszok,szükséghelyzet miatt kellene náluk maradnom.

2014. aug. 6. 11:41
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
60%

Esetleg a tiedéinek, mert sok mást nem tudsz nyújtani a nőidnek ami jó alap lehetne...

2014. aug. 6. 13:16
 32/52 anonim ***** válasza:

Agnes Crumplebottom:

Megnyugtató, hogy ilyen jól ismersz :-D :-D

2014. aug. 6. 13:20
 33/52 A kérdező kommentje:
igaza van Agnesnek :D
2014. aug. 6. 13:24
 34/52 A kérdező kommentje:
egyébként 2 hónapja vagyunk együtt
2014. aug. 6. 13:24
 35/52 anonim ***** válasza:
33%
Ó a kérdező is ismer? ... Furcsa, mert téged én nem ... Bár elég sokan ismernek erről az oldalról a való életben is, de nem tudok róla, hogy te is köztük lennél :-P
2014. aug. 6. 13:26
 36/52 anonim ***** válasza:

Különben miért kellene a szexet alapnak használnod egy kapcsolatban? Jó kapcsolatnak szerintem az egy szórakoztató kiegészítője, nem alapja. Láttam pár ilyen kapcsolatot már, ahol a szex tartotta össze a két embert, olyanok is voltak... :D Napközben egy káosz, állandó hiszti, utálkozás meg veszekedés, de amúgy meg "nem akarom otthagyni, olyan jó vele a szex". :D (Felnőtt embereknél, nem 16-17 éveseknél.)

2014. aug. 6. 13:30
 37/52 anonim ***** válasza:
92%

Agnes Crumplebottom:

Rossz oldalról közelíted meg a kérdést ... az a kapcsolat, amelyikben nincs jó szex, az nem működik hosszútávon :-P És én is felnőtt emberekről beszélek, nem tinikről!

2014. aug. 6. 13:35
 38/52 A kérdező kommentje:
én nem akarom alapnak használni,ezért is nem feküdtem még le vele
2014. aug. 6. 13:36
 39/52 anonim ***** válasza:
95%

Ha konkrét aktus nem is, petting tuti lesz.

Nálunk is volt már legelső alkalommal - csók, simi-tapi ilyesmi, annyi, hogy szóltam, mikor álljon le. Megértette és mindig csak addig ment el, míg benne voltam. Így egy hónap alatt lefeküdtem vele gátlások, félelem nélkül.

2014. aug. 6. 13:53
 40/52 anonim ***** válasza:
78%

Örökké talán nem - bár ez is emberfüggő szerintem, ha minden más jó akkor nem feltétlen kötelező elem a szex sem. Ha van akkor jó ha nincs akkor meg van más ami jó... Százezer dolog van a világon ami pont elég élvezetes, szerintem egyáltalán nem lehet megérezni a szex hiányát amikor egyszerűen mindig van valami szórakoztató dolog amivel elfoglalja magát az ember. (Persze általában felesleges kiiktatni a szexet mert hát miért kéne ha az is jó dolog, de amúgy abszolút működőképes - embertől függően - egy kapcsolat anélkül is.)

De amúgy meg 18 éves embereknek kettő hónap után még miért is kellene szexelniük...? Attól még, hogy felnőtt emberekről van szó, nem muszáj azonnal a második randin egymásra mászniuk, meglepő lehet, de léteznek emberek, akiknél nem így működik a dolog - és nem erkölcsösségből vagy szándékos önmegtartóztatás miatt mert mazochista hajlamokkal rendelkeznének és szeretnek minél tovább szenvedni vagy mert "jujj akkor mit gondolnának rólam"... Van akinél ez nem így megy és kész.

2014. aug. 6. 13:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!