Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnál fogok aludni. Szerintetek mire számít? L/18
Figyelt kérdés
Eddig még nem volt közöttünk szex.Vajon arra számít hogy most lesz? Mert én nem tudom,nem vagyok benne biztos hogy akarom.Egyebként nem konkrétan elterveztük hogy ott alszok,szükséghelyzet miatt kellene náluk maradnom.2014. aug. 6. 11:41
21/52 A kérdező kommentje:
miért?
2014. aug. 6. 12:40
22/52 anonim válasza:
Azért mert szexelni nem akarsz, de azért felvennéd a szexi fehérneműt, hogy húzd a barátod agyát. Ez nem normális.
23/52 A kérdező kommentje:
miért ne lenne? nem lehet incselkedni egy kicsit? :D
2014. aug. 6. 12:48
24/52 anonim válasza:
Még mindig értelmesnek tartjátok a csajt?
25/52 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék értelmes? Azért mert nem veszek mindent olyan halálosan komolyan? jó ég -.-
2014. aug. 6. 12:54
26/52 anonim válasza:
Egyébként mióta vagytok együtt, hogy még nem akarsz vele lefeküdni?
27/52 anonim válasza:
Szerintem annak is örülne ha csak leszopod :)
28/52 anonim válasza:
Jaguar_Warrior:
Értelmesnek értelmes, csak nem 18 éves értelemmel van megáldva, hanem 13 évessel ...
29/52 anonim válasza:
Ha incselkedsz, akkor adjál valamit, pippantsd le legalább :D
30/52 anonim válasza:
nagy kérdések ezek. Én kinn aludnék függőágyban az udvaron ez esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!