Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnál fogok aludni. Szerintetek mire számít? L/18
#8 1 kapcsolat nem csak szexből áll! -.-
Le akar veled feküdni, de ha nem akarod nem kötelező... És akkor abból a lefekvésből csak alvás lesz
Ha egy lány egy pasival van, nem a sex miatt. Én is alszom a barátomnál de nem sexeleünk hogy miért nem vagyok felkészült, nem gondolhatjátok komolyan hogy egy 18 éves lány nem lehet kapcsolatba sex nélkül persze egyenlőre.A gátlások ugy is felfognak oldódni idővel.
Neked kérdező meg azt tanácsolom, hogy mond meg neki hogy most még nem akarsz sexet :) nálam bevált ha szeret úgyis megérti :)
Ha nem akarsz azt BESZÉLD MEG VELE.
Mégis mire szamítson ha a baratnője befekszik mellé csábító ruhákban? Hogy összefogott kézzel alukáltok?
Mr. BDSM:
Mi köze a háremhez, annak, hogy egészséges felnőtt emberek kapcsolatban szexelnek -e?
#11:
Mert egy kapcsolat alapja a jó szex ... még csak nem is magában a szex ... de persze ezt a sok tapasztalatlan fiatal le fogja hurrogni ... nem baj, majd felnőtök ti is egyszer :-P
Kérdező!
Szerintem fordulj szexuál pszichológushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!