Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A smárolás megcsalásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A smárolás megcsalásnak számít? Ti megbocsájtanátok, ha?

Figyelt kérdés

Ti megbocsájtanátok, ha azzal védekezne a barátotok, hogy részeg volt, és a lány smárolta le?

Nem most történt, de nekem nehéz megbocsájtanom.

Azt mondta, hogy nem jelent neki semmit az a nő, és mindenféle negatív jelzővel illette, azonban észrevettem, hogy amikor találkoznak másképp viselkedik. Például egy szórakozóhelyen (én nem voltam ott, barátom a buli estéjén kissé részegen írta nekem) nagyon is jól elbeszélgettek, együtt ittak, táncoltak is. Időközönként facebookon is irkál neki, és ez alapján nem tudom elhinni, hogy hidegen hagyja.

Nem vagyok az a nagy féltékenykedős, nem szoktam szólni ha lányokkal bulizik, nyugodt szívvel engedem el, csak az az egy lány..

Tudja jól, hogy rosszul esik nekem, tudja hogy ez a legnagyobb gyenge pontom, és mégis mindig megtalálja őt.

Már lassan 4 éve együtt vagyunk, aránylag jó a kapcsolatunk, érezteti hogy szeret, máskor pedig teljesen becsavarodik.

Szerintetek? Felfújom?

19/l

2014. aug. 2. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen megcsalásnak számít.

Anno a barátom is úgy csalt meg, én pedig kidobtam. Eleve gáz, hogy elvileg téged szeret, de kacsintgat egy másik lány felé. Akár részeg, akár nem, akármilyen kifogást is talál ki, nem hiszem, hogy nehéz lett volna kinyögni a csajnak, hogy bocs de van barátnőm.

2014. aug. 2. 13:23
 2/9 Kerida ***** válasza:
100%

Megérdemelné a srác, hogy ő is átélje a te helyzetedet... azt megnézném, hogy mennyire örülne.

Nem kell eltűrnöd, ez megcsalás. Hogy részeg az nem mentség. Vagy ha mégis, akkor minden nő védekezhetne azzal, hogy azért kell a párjának a zabi gyereket felnevelni, mert részegen dugott...

A tetteinknek következményei vannak. Aki nem bírja kontrollálni magát az ne igyon annyit, hogy elveszítse azt...

2014. aug. 2. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne a többi körülmény - írkál neki és eltáncolgatnak stb - azt mondanám lépj túl

de így...elég nagy köcsög, már meg ne haragudj:/

2014. aug. 2. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Én csókolóztam pasival akinek barátnője volt, és szerintem ő már akkor megcsalta a barátnőjét, amikor arról fantáziált hogy milyen szívesen lefektetne, akkor meg pláne megcsalta, amikor meg is csókolt.

De ennek ellenére én megbocsájtanám neki, mert attól még valószínű szeret, akkor is ha megcsal. Az a pasi, akivel én kavartam, nekem is elmondta, hogy a barátnőjét szereti és csakis őt, és nagyon fontos neki. Pedig tudta hogy ezzel bennem egy világ omlik össze, de akkor is ragaszkodik a csajhoz, ha közben mást megcsókol/lefektet.

Szerintem megcsal téged. De ennek ellenére szeret. Mondd el neki, hogy mennyire fáj neked a gondolat hogy esetleg ő mással van, de ne kérd számon és ne veszekedj vele, mert attól csak rosszabb lesz, hidd el.

És próbálj meg bízni benne.

2014. aug. 2. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, megcsalásnak számít, és én nem is tűrném el. Főképp úgy, hogy utána is tartja vele a kapcsolatot. :/
2014. aug. 2. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:

1.ha nem tudsz önállóan dönteni, nem vagy alkalmas kapcsolatra

2.te választottad ezt a fiút

3.90%, hogy hogy ez sem tart örökké és a következő párod is meg fog csalni

4.van akinek a dupla anál öklözés sem megcsalás. döntsd el te.

2014. aug. 2. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
nálam ugyanez volt a helyzet...részeg volt, a lány smárolta le...annyi volt a különbség, hogy gerinctelen volt és nem vallotta be, hanem én jöttem rá harmad kézből...tartotta vele a kapcsolatot fészbúkon, sőt néha tök személyes családi problémáit is vele osztotta meg...elértem, hogy ne írjon neki, de azóta is ez egy tüske bennem, holott novemberben lesz 1 éve, hogy ez történt..én nem tudom magam túl tenni rajta...legegyszerűbb az lenne, ha tovább lépnél..én is azt fogom tenni..megbocsájthatatlan
2014. aug. 2. 16:54
 8/9 anonim válasza:
Nem megcsalás, ugyanis nem kötelezte el magát még semmire. De a szitura rátérve, dehogy bocsátanék meg. A részegség nem mentség, + ha én nem akarom, hogy valaki lesmároljon, akkor nem hagyom. Aránylag jó a kapcsolatotok? Az nem sok mindenre elég.
2014. aug. 4. 00:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. aug. 4. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!