Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi sosem üthet meg egy nőt?
Beszélgettünk egy barátnőmmel, és finoman figyelmeztettem, hogy ne legyen ilyen fölényes, mert a leendő párja nem fogja tolerálni. Szerinte annak a pasinak, aki nem tolerálja, ott az ajtó.
Nem értem, egyes nők miét élnek abban a hitben, hogy mindent megtehetnek, csak mert nők.
Szerinte a férfinek csak szépen el kell tűrni, kezet úgyse emelhet nőre.
Nő vagyok, de úgy gondolom, egy-két nőtársam megérett már egy akkora pofonra, hogy a padlón kelljen keresgélnie a fogait.
Szerintetek van olyan eset, ahol jogos a nőt megütni, vagy nem?
Kedves 15-ös!
Igen, valószínű elmennék és többet szóba se állnék vele mert pont a család egy szent dolog nálam.
Lehet elég szigorúan veszem ezt a megüthet/nem üthet dolgot, de én voltam elszenvedője férfi általi bántalmazásnak! És soha semmi nem fogja megváltoztatni a véleményem,hogy egy pofon még nem nagy dolog! De persze pont ezért én se emelnék kezet senkire, hisz én ezt elvárom.
én nem ütnék meg alapból senkit
//23F
de sok csaj imádja hogy akármit beszólhat egy férfinak mert úgyse tehet semmit. főleg nyilvános helyeken. Ha tudja használni a szavakat akkor a csaj bármit csinálhat kb.
De ha már tettig fajulna a dolog akkor ink a melleit fogdossátok az ilyeneknek :D
Am ha mégis eldurvul a dolog ami max 1x legyen az életben, akkor is tenyérrel egyszer arcon.
Egyébként meg szarabb ha a csaj veri meg a férfit mint ha a férfi a nőt. most bármelyik is legyen. mind2ért szidna a világ.
De ha 1 csaj megüt akkor a mellét kell jól megmarkolgatni.
Hát, ha nagyon szélsőséges. Láttam egy orosz videót, ahol egy csaj ütött egy testes férfit percekig, aztán a csávó úgy szétverte, hogy csak na.
Írtátok az egyenjogúságot. Hát igen, ha már erről van szó, akkor igazságtalan stb. Ugyanez van a katonasággal, az már a férfiak dolga bezzeg.
Én csak ennyit szólnék hozzá:
Vannak olyan elvetemült esetek amikor szerintem kijárhat egy tasli, de ezek nagyon szélsőségesek. Az ilyen beképzelt libákat mint a barátnőd szavakkal is elintézem úgy, hogy sírva szalad haza. Mellesleg nem csak ő mutathat ajtót, neki is mutathat a pali, ami akkor fogja megviselni ha egy olyannal akad össze aki érzelmet is ki tud váltani belőle, mert a leírásod alapján még ilyen nem nagyon fordult elő, különben nem így beszélne.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!