Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi sosem üthet meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi sosem üthet meg egy nőt?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk egy barátnőmmel, és finoman figyelmeztettem, hogy ne legyen ilyen fölényes, mert a leendő párja nem fogja tolerálni. Szerinte annak a pasinak, aki nem tolerálja, ott az ajtó.

Nem értem, egyes nők miét élnek abban a hitben, hogy mindent megtehetnek, csak mert nők.

Szerinte a férfinek csak szépen el kell tűrni, kezet úgyse emelhet nőre.

Nő vagyok, de úgy gondolom, egy-két nőtársam megérett már egy akkora pofonra, hogy a padlón kelljen keresgélnie a fogait.

Szerintetek van olyan eset, ahol jogos a nőt megütni, vagy nem?

2014. aug. 5. 21:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
17-es itt most nem fordítva szólt a kérdés,megértem a helyzeted,de egy lány se üssön egy férfit.De ott van az egyik kisérlet is,a férfi veszekedett a nővel,egyből odamentek hozzájuk és nekiestek a hapeknak,de amikor a nő veszekedett a férfira,legyintettek,meg nevettek rajta.Jó mocskos világba élünk.
2014. aug. 5. 21:42
 22/39 Jázi :) ***** válasza:

Kedves 15-ös!

Igen, valószínű elmennék és többet szóba se állnék vele mert pont a család egy szent dolog nálam.

Lehet elég szigorúan veszem ezt a megüthet/nem üthet dolgot, de én voltam elszenvedője férfi általi bántalmazásnak! És soha semmi nem fogja megváltoztatni a véleményem,hogy egy pofon még nem nagy dolog! De persze pont ezért én se emelnék kezet senkire, hisz én ezt elvárom.

2014. aug. 5. 21:47
 23/39 anonim ***** válasza:
Nem szabad pofozkodni. Az erőszak nem megoldás. Lelki terrort kell alkalmazni.
2014. aug. 5. 21:47
 24/39 anonim ***** válasza:
0%

én nem ütnék meg alapból senkit

//23F

de sok csaj imádja hogy akármit beszólhat egy férfinak mert úgyse tehet semmit. főleg nyilvános helyeken. Ha tudja használni a szavakat akkor a csaj bármit csinálhat kb.

De ha már tettig fajulna a dolog akkor ink a melleit fogdossátok az ilyeneknek :D

Am ha mégis eldurvul a dolog ami max 1x legyen az életben, akkor is tenyérrel egyszer arcon.

Egyébként meg szarabb ha a csaj veri meg a férfit mint ha a férfi a nőt. most bármelyik is legyen. mind2ért szidna a világ.

De ha 1 csaj megüt akkor a mellét kell jól megmarkolgatni.

2014. aug. 5. 21:48
 25/39 t_GaRami_a ***** válasza:

Hát, ha nagyon szélsőséges. Láttam egy orosz videót, ahol egy csaj ütött egy testes férfit percekig, aztán a csávó úgy szétverte, hogy csak na.

Írtátok az egyenjogúságot. Hát igen, ha már erről van szó, akkor igazságtalan stb. Ugyanez van a katonasággal, az már a férfiak dolga bezzeg.

2014. aug. 5. 21:52
 26/39 anonim ***** válasza:
23as te Intellect alapú harcra gondolsz. Az még lehet rosszabb is mint 1 kis arcra pofon. Mert az utóbbi még le is nyugtathatja azt is aki kapta. Ink gyúrj Aggira :D és a női csapást elkerülve <3 cickózd meg
2014. aug. 5. 21:55
 27/39 anonim ***** válasza:

Én csak ennyit szólnék hozzá:

https://www.youtube.com/watch?v=Jy5vRGtKPY0

2014. aug. 5. 22:10
 28/39 anonim válasza:
27. igen kb ez történik,hála a 2 nem közötti egyenrangúságnak,jó nem kell hagyni magunkat és papucsnak lenni de a társadalomba ez történne a két szituációba
2014. aug. 5. 22:33
 29/39 kolosszus22 ***** válasza:

Vannak olyan elvetemült esetek amikor szerintem kijárhat egy tasli, de ezek nagyon szélsőségesek. Az ilyen beképzelt libákat mint a barátnőd szavakkal is elintézem úgy, hogy sírva szalad haza. Mellesleg nem csak ő mutathat ajtót, neki is mutathat a pali, ami akkor fogja megviselni ha egy olyannal akad össze aki érzelmet is ki tud váltani belőle, mert a leírásod alapján még ilyen nem nagyon fordult elő, különben nem így beszélne.

27F

2014. aug. 5. 22:42
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem szabad megütni egy nőt. Lelki terrort, Intellect- és mana-alapú támadásokat kell alkalmazni. Rá kell nyomni a DoT-ot és Nuke-olni kell PvP-ben úgy, hogy becritteljen.
2014. aug. 5. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!