Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom (férfi) nem ölel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom (férfi) nem ölel meg magától sosem és ha én ölelem, akkor sem tart sokáig, akkor nem szeret?

Figyelt kérdés

Csókot szokott adni néha, ha elmegy mellettem a szobában, meg azzal köszönt és búcsúzunk egymástól, de megölelni elköszönéskor sem szokott meg találkozásnál sem. Reggelente is puszival ébresztem meg simogatással, de tőle nem kapom ezt vissza. Pedig nagyon igényelném és szóltam is már neki emiatt, de még nem történt változás. Szóban is talán 2x mondta, hogy szeret a 4 hónap alatt.

Ő az első fiú az életemben és nem tudom hogy normális e ez így. Légy szíves írjátok le a véleményeteket.

22 évesek vagyunk

2014. júl. 16. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Ha szeret -> szeret. Ha változik a véleménye, akkor szól. Nem egy romantikus figurát fogtál ki, de egyszer talán belejön csak győzködni kell finoman :)
2014. júl. 16. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

Az 5 szeretet nyelvről szól...

Szerintem ezt a könyvet el kéne olvasnotok és megbeszélni...neked szerintem a testi érintés a szeretet nyelved, neki viszont más...máshogy fejezi ki a szeretetét...talán ezzel a tudással a birtokotokban végre kimutathatjátok egymás iránt érhetően a szeretet :)

21F

2014. júl. 16. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Én lány vagyok, de én nem szeretem az állandó ölelgetést, meg puszilkodást..nem tudom miért de nem.. a barátom meg mindig ölelgetne és puszilgatna ha ketten vagyunk akkor is, de ha elmegyünk társaságba akkor is, engem kimondottan zavar.. ettől még szeretem, meg jól kijövünk de én ilyen tipus vagyok.
2014. júl. 16. 21:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak az ismerkedésünk elején még azt hajtogatta, hogy ő nagyon romantikus típus és legszívesebben egész nap simogatna meg puszilgatna, ehhez képest...
2014. júl. 16. 21:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Már elolvastam, meg van gépen :D ő viszont utál olvasni és nincs is rá ideje, úgyhogy ez kilőve sajnos :(

2014. júl. 16. 21:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

osztom az első válaszolót, az enyim is ilyen, sajna vannak ilyenek... :((

De én sokat nyúztam e-miatt, Te NE TEDD!

Csak keveset nyúzd, valamennyire alakítható...

De szeret hidd el, csak nem liheg egész nap, szomorú de ez van, :( pedig liheghetne!! :DD

Csak finoman, az én kutyusom elviseli, reméljük, hogy a tied is formálódik kicsit.. :)

2014. júl. 16. 21:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak kétszer, négy hónap alatt, ilyen fiatalon? Nekem még az a párom is naponta mondta, aki sosem ölelgetett.... fél évig voltunk együtt, elég rideg kapcsolat volt.

A mostani párommal 3 éve vagyok együtt, mind a testi kapcsolat és a kommunikáció is tökéletes...

2014. júl. 16. 21:23
 8/15 A kérdező kommentje:

Pedig azt gondoltam, hogy velem lesz gond, ha egyszer lesz kapcsolatom, mert eléggé távolságtartó vagyok az emberekkel, mellette viszont sikerült úgymond felolvadnom, de úgy tűnik ez sem jó. :/

Köszönöm a válaszokat, adtam zöldet mindenkinek! :)

2014. júl. 16. 21:30
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ha nem olvas könyvet töltsd le, hangos könyvben :) azt csak meghallgatja, ha fontos vagy neki :)
2014. júl. 16. 21:34
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 Köszi a tippet, megcsinálom. :)
2014. júl. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!