Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom (férfi) nem ölel meg magától sosem és ha én ölelem, akkor sem tart sokáig, akkor nem szeret?
Csókot szokott adni néha, ha elmegy mellettem a szobában, meg azzal köszönt és búcsúzunk egymástól, de megölelni elköszönéskor sem szokott meg találkozásnál sem. Reggelente is puszival ébresztem meg simogatással, de tőle nem kapom ezt vissza. Pedig nagyon igényelném és szóltam is már neki emiatt, de még nem történt változás. Szóban is talán 2x mondta, hogy szeret a 4 hónap alatt.
Ő az első fiú az életemben és nem tudom hogy normális e ez így. Légy szíves írjátok le a véleményeteket.
22 évesek vagyunk
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
Az 5 szeretet nyelvről szól...
Szerintem ezt a könyvet el kéne olvasnotok és megbeszélni...neked szerintem a testi érintés a szeretet nyelved, neki viszont más...máshogy fejezi ki a szeretetét...talán ezzel a tudással a birtokotokban végre kimutathatjátok egymás iránt érhetően a szeretet :)
21F
Már elolvastam, meg van gépen :D ő viszont utál olvasni és nincs is rá ideje, úgyhogy ez kilőve sajnos :(
osztom az első válaszolót, az enyim is ilyen, sajna vannak ilyenek... :((
De én sokat nyúztam e-miatt, Te NE TEDD!
Csak keveset nyúzd, valamennyire alakítható...
De szeret hidd el, csak nem liheg egész nap, szomorú de ez van, :( pedig liheghetne!! :DD
Csak finoman, az én kutyusom elviseli, reméljük, hogy a tied is formálódik kicsit.. :)
Csak kétszer, négy hónap alatt, ilyen fiatalon? Nekem még az a párom is naponta mondta, aki sosem ölelgetett.... fél évig voltunk együtt, elég rideg kapcsolat volt.
A mostani párommal 3 éve vagyok együtt, mind a testi kapcsolat és a kommunikáció is tökéletes...
Pedig azt gondoltam, hogy velem lesz gond, ha egyszer lesz kapcsolatom, mert eléggé távolságtartó vagyok az emberekkel, mellette viszont sikerült úgymond felolvadnom, de úgy tűnik ez sem jó. :/
Köszönöm a válaszokat, adtam zöldet mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!