Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom (férfi) nem ölel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom (férfi) nem ölel meg magától sosem és ha én ölelem, akkor sem tart sokáig, akkor nem szeret?

Figyelt kérdés

Csókot szokott adni néha, ha elmegy mellettem a szobában, meg azzal köszönt és búcsúzunk egymástól, de megölelni elköszönéskor sem szokott meg találkozásnál sem. Reggelente is puszival ébresztem meg simogatással, de tőle nem kapom ezt vissza. Pedig nagyon igényelném és szóltam is már neki emiatt, de még nem történt változás. Szóban is talán 2x mondta, hogy szeret a 4 hónap alatt.

Ő az első fiú az életemben és nem tudom hogy normális e ez így. Légy szíves írjátok le a véleményeteket.

22 évesek vagyunk

2014. júl. 16. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom is ilyen volt, ő nem igényelte abszolút az összebújva alvást, semmi ilyesmit, sőt, ő szóban sem volt egy nagy udvarlós fazon, miután összejöttünk. Én nyúztam vele.

Legalábbis a bókokkal, most úgy vagyunk, hogy én hozzászoktam, ő meg erősen próbálkozik, ami nagyon jól esik:)

Az összebújásnál meg a következő volt: ő bekerült a fal mellé, én pedig bújtam hozzá mindig. Ő csomószor "kifordult", tényleg nem igényelte, azt mondta, a korábbi barátnői nem voltak ilyen bújósok. Aztán végül addig-addig öleltem éjszaka, míg végül már ő bújik oda hozzám, akár az éjszaka közepén is, ha felébred:) Mostanra már úgy alszunk el, meg reggel is szánunk rá pár percet.

A sima ölelés nálunk sem nagyon van, csak ha én odamegyek, de ahogy észrevettem, nem is nagyon szereti, ha csak így random átölelem.

Ő 4 hónap után mondta először, hogy szeret:) Vannak ilyen fiúk.

Ahogy már írták, meg kell találnod a szeretetnyelvét, és értékelni a dolgokat, amiket érted tesz, illetve megértetned vele, hogy neked ez miért is fontos.

20N

2014. júl. 17. 01:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy szeret attol,hogy nem ölel meg attol csak szerett én is szoktam csinálni barátnömel néha ő szokot,

És az jo érzés mikor ő ölel elöször:3

2014. júl. 18. 21:32
 13/15 Rékcsi ***** válasza:
100%
Nekem ez nagyon fura, az én párom mindig hozzám bújik én is hozzá, társaságban szinte mindig fogja a combom vagy a kezem... És én még múltkor kiakadtam szegényre a múltko, pedig ahogy olvasom nagyon is kimutatja a szeretetét még társaságban is :/ :)
2014. júl. 22. 22:01
 14/15 anonim válasza:
0%
Vegyél neki dezodort.Szerintem büdös a hónalja és nem akaja,hogy érezd..ez esetben viszont egy úriember. :D
2014. okt. 2. 19:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele, többször mondtam neki, hogy igénylem ezeket a gesztusokat, de nem érdekelte. Olyan fiú való nekem, akinek ezek a dolgok természetesen jönnek és nem kell neki külön könyörögnöm.
2014. okt. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!