Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nagyon el van szállva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nagyon el van szállva magától. Mit tegyek, hogy lentebb adjon az egójából?

Figyelt kérdés
Próbálok jól kinézni,diétázok,sportolok,és a sminkre és a hajamra is figyelek. Barátom ritkán dicsér meg,hogy jól nézek ki. Az se tűnik fel,ha fogyok,vagy fodrásznál voltam. Viszont ő meg olyan nagyon elégedett magával,szerintem azt várná,hogy istenítsem...nagyon el van szállva magától,az én külső-belső értékeimet pedig alig veszi észre,pedig mindig kedves vagyok vele,és soha nem hanyagolnám el. Miért van magától így elszállva?Hogyan tudnám elérni,hogy egy kicsit vegyen vissza ebből a túlzott önbizalomból?

2012. jún. 17. 23:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyod.
2012. jún. 17. 23:28
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Véredben van a p.icsaság, ahogy a f.aszidban a tahóság.
2012. jún. 17. 23:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt árulnád el, hogy miért vagy vele? Egy normális párkapcsolat alapja a tisztelet. Nem az, h vki jól néz ki v éppen menő és odavagy érte. Annak alapján amit írsz, nála ez nincs meg. Ezt nem fogod tudni kialakítani különböző trükkökkel. Elég fiatal lehetsz még, de majd megtanulod - valószínűleg sokszor a saját hibádból - hogy mire lehet egy kapcsolatot alapozni. Egyelőre nálad úgy tűnik, hogy valamiféle külsőség volt a szimpátiád alapja pl.: (vagányság, jó kinézet, pénz, erő, lazaság stb). Sok lány aztán mikor megkapja az ilyen "férfias" hímet, elkezd panaszkodni, h bunkó, figyelmetlen stb a pasija. Sajnos sokszor összekeveritek a férfiasat az, állatvilágban jelenlévő domináns tulajdonságokkal.
2012. jún. 17. 23:44
 4/17 A kérdező kommentje:
23:28-as válaszoló! Lehet egy megoldás az is amit ajánlasz,de nem tervezem a szakítást!
2012. jún. 17. 23:52
 5/17 A kérdező kommentje:

23:31-es válaszoló!

Ki hogy hívja a dolgot,én maradnék a próbálok igényes lenni külsőleg,-belsőleg egyaránt kifejezésnél. Lehet p*csásnak tűnik amit írok, ez van. Egyébként nem a p*csaságot akartam kihangsúlyozni,hanem azt,hogy barátomnak semmi sem tűnik fel,hanem sajnos csak saját magával elégedett,de azzal rendesen.

2012. jún. 17. 23:55
 6/17 A kérdező kommentje:

23:44-es válaszoló!

Már több éve vagyok együtt barátommal,és akkor tényleg vagány,laza,jóképű,humoros srác volt, és foglalkozott velem rendesen. Az évek múlásával pedig sajnos már csak magát fényezi,(pedig már nem olyan sportos mint korábban-én nem akarom felvilágosítani,nem akarom megbántani,meg persze a belső értékek a fontosak,nem az a pár plusz kg.) Akkoriban nem vágott fel semmire, de most meg valahogy nagyon elszaladt vele a ló, velem meg nem igazán foglalkozik.:-(

2012. jún. 18. 00:02
 7/17 anonim ***** válasza:
47%

Hát figy, én is nem sokszor, de naponta legalább 1X istenitem magam. Barátnőm megbarátkozott vele már, bár néha hisztizik hogy ő marad ugyan olyan én meg egyre jobban nézek ki. Ebben nincs semmi probléma amíg nem társaságban gyakorolja. Most gondolj bele! Legyen olyan aki nincs megelégedve magával és emiatt sz*r kedvű. A lényeg hogy emiatt olyan amilyen és nem pedig egy depressziós szánalmas gyerek aki minden nap sír hogy milyen ronda stb.

23/F

2012. jún. 18. 00:07
 8/17 A kérdező kommentje:

00:07-es válaszoló!

Részben egyetértek veled,mert tényleg jobb abból a szempontból,mintha depressziós lenne. Csak elég rossz érzés,hogy ő nagyon elégedett magával,amit állandóan hangoztat(is!) az én dolgaim pedig egyáltalán nem tűnnek fel neki. Elég ritka,hogy megdicsér,hogy jól nézek ki. Egyáltalán nem vagyok önbizalom hiányos,csupán jól esne az elismerés a páromtól.

2012. jún. 18. 00:14
 9/17 anonim ***** válasza:
23:44 vagyok. Azt írtad, h akkor még foglalkozott veled rendesen. Amit leírtam viselkedésformákat a fiúktól, azok nem zárják ki azt, hogy egy kapcsolat elején még megadják ami kell egy lánynak. Viszont mivel a külsőségekre épül elsősorban a kapcsolat és az egész látásmód, ezért miután elmúlik számukra az új és szép miatti kezdeti varázs, elkezd nekik fárasztó lenni mindaz, amit addig érted tettek. Nagyon leegyszerűsítve, azért kellesz neki mert szép vagy, és még beléd is szeret emiatt. Egy idő után akármilyen szép valaki, ha megismered, már lecsökken szépség jelentőssége, mert a lelki világa lesz igazán fontos. Ez nem azt jelenti, hogy nem örülök neki illetve tetszik, ha a bnőm szép, de sokkal fontosabb a belső, és az tart össze hosszútávon. Én is mindigis automatikusan vonzódtam a szép lányok felé, és rá kellett jönnöm, h könnyen becsapja magát az ember. Mindezt csak azért írtam, hátha segít. Viszont a megoldást az hozhatja meg kizárólag, ha felvetnéd a problémát neki, és meglátnád hogy reagál rá. Minden kapcsolatban van probléma, az igazi kérdés, h hogy kezelik a felek.
2012. jún. 18. 00:41
 10/17 anonim ***** válasza:
enyém is elszállt, ő kondizik meg gyúr és állandóan nyafog hogy nem néz ki jól közben tudja hogy igen....nekem meg mondogatja hogy edzek mert nem vagyok elég feszes... én viszont már többször nem mondom neki hogy jól néz ki így is csak az érdekli hogy ő jól nézzen ki a strandon
2012. jún. 18. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!