Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nagyon el van szállva magától. Mit tegyek, hogy lentebb adjon az egójából?
23:44-es válaszadó!
Köszönöm az őszinte válaszodat,most már megvilágosodtam,hogy miért is csökken a kezdeti nagy fellángolás,udvarlás,bókolás a férfiaknál. Nehéz elfogadni a tényt,de legalább most már értem,hogy miért van ez az egész. Ha úgy alakul akkor majd rákérdezek barátomnál,de azért nem akarom számon kérni, hogy "ugyan már miért nem udvarolsz?" Még egyszer köszönöm a hasznos választ,végre egy férfi aki tényleg őszintén válaszol,hihetetlen! :-)
00:52-es válaszoló!
Na ez az, akkor te is így jártál...:-( Szörnyű,hogy a pasik ennyire elégedettek magukkal.:-) Egyébként az én barátom is sportolt korábban, azóta már nem,de még mindig azt hiszi,hogy mennyire sportos...:-) De én meg nem akarom megbántani...de visszavehetne a nagy egójából azért...és más dolgokat is észrevehetne ami valójában fontos.
23:44-es válaszoló!
Értem és köszönöm a választ, amit írtál, az is egy fajta szemlélet,amire eddig nem is gondoltam. Talán lehet ez a megfejtése a dolognak. Egyet értek abban,hogy fontosak a belső tulajdonságok, és van,hogy már a külsőség kevésbé számít. Nekem is nagyon fontos a belső,viszont a probléma az,hogy a belső a külső miatt "szállt el", és már nem olyan mint korábban. :-( Először a bókok elmaradtak,utána kevésbé voltam fontos, majd barátom rendkívül elégedett magával és innentől kezdve csak ez az ami számít neki... A baj az,hogy nem tudom,hogyan tudnám visszafordítani a dolgot...Szerintem én ugyanolyan vagyok belsőleg,külsőleg egyaránt,egyáltalán nem változtam,viszont a barátomtól a kellő megbecsülést már nem kapom meg,és nem tudom mi lehetne erre a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!