Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi sosem üthet meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi sosem üthet meg egy nőt?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk egy barátnőmmel, és finoman figyelmeztettem, hogy ne legyen ilyen fölényes, mert a leendő párja nem fogja tolerálni. Szerinte annak a pasinak, aki nem tolerálja, ott az ajtó.

Nem értem, egyes nők miét élnek abban a hitben, hogy mindent megtehetnek, csak mert nők.

Szerinte a férfinek csak szépen el kell tűrni, kezet úgyse emelhet nőre.

Nő vagyok, de úgy gondolom, egy-két nőtársam megérett már egy akkora pofonra, hogy a padlón kelljen keresgélnie a fogait.

Szerintetek van olyan eset, ahol jogos a nőt megütni, vagy nem?

2014. aug. 5. 21:25
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
28%
Ez így van rendjén. Egy férfi sohasem üthet meg nőt, de a nő akár szarrá is verheti a férfit.
2014. aug. 5. 21:26
 2/39 anonim ***** válasza:
96%
ÉN azt mondom, lehetnek olyan szélsőséges esetek amikor egy pofont megérdemel, persze nem akkorát hogy az ajtó adja a másikat. De ahhoz nagyon annak kell lennie, habár ilyenben még nem volt részem.
2014. aug. 5. 21:27
 3/39 anonim ***** válasza:
90%
Sohasem lehet megütni ,lehet nem kedveled egy két nőtársad ,de ellehet intézni szavakkal ,nem kell az erőszak..
 4/39 anonim ***** válasza:
88%
Én nem érzem úgy hogy nem üthetnék meg egy nőt ha nem érdemli meg. Nyilván aggresszióból és szórakozásbol emg ok nélkül nem emeleket kezet nőre, de ha megérdemli akkor megérdemli mindegy hogy nő vagy férfi.
 5/39 A kérdező kommentje:

De ha egyenjogúság van, akkor ebben miért nincs?

Ha egy nő megüthet egy férfit miért nem kaphat ő is egyet?

2014. aug. 5. 21:28
 6/39 anonim ***** válasza:
Nem illendő, még ha elég sok megérdemelné.
2014. aug. 5. 21:29
 7/39 Jázi :) ***** válasza:
39%
Soha! Ha ilyet tesz egy férfi, az az én szememben már nem férfi!
 8/39 anonim ***** válasza:
98%

Nekem egyszer barátnőm az akkor még nemrég elhunyt nővéremet szidta minden téren na akkor elszállt egy pofon.

Igen vannak szélsőséges esetek.

9/39 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen nőkkel nem kell mutatkozni, és akkor észhez tér. Bár 40 évesen a macskájával amúgy is észhez fog.
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ha szíve szerelme elhagyja mert fölényes akkor lelkileg akkora pofont kap, hogy onnan nem lesz egyszerű felállni...
2014. aug. 5. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!