Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi sosem üthet meg egy nőt?
Beszélgettünk egy barátnőmmel, és finoman figyelmeztettem, hogy ne legyen ilyen fölényes, mert a leendő párja nem fogja tolerálni. Szerinte annak a pasinak, aki nem tolerálja, ott az ajtó.
Nem értem, egyes nők miét élnek abban a hitben, hogy mindent megtehetnek, csak mert nők.
Szerinte a férfinek csak szépen el kell tűrni, kezet úgyse emelhet nőre.
Nő vagyok, de úgy gondolom, egy-két nőtársam megérett már egy akkora pofonra, hogy a padlón kelljen keresgélnie a fogait.
Szerintetek van olyan eset, ahol jogos a nőt megütni, vagy nem?
"De ha egyenjogúság van, akkor ebben miért nincs?
Ha egy nő megüthet egy férfit miért nem kaphat ő is egyet?"
Feminácizmus.
Egy nőt csak úgy ne üssön meg senki,se egy férfit.De az a szép amikor a férfi a nő ellen védekezik aki rátámad,és ki a hibás?,persze hogy a férfi,jó mocsok világban élünk.
a nőknek kell jog,amikor már rég megvan,csk ezt egyesek nem látják.Az erőszak semmire se megoldás,de a másikra mutogatás sem.
Ha már oda kerül a sor, hogy egy nő kezet emel rám, akkor
ott vége a kapcsolatnak. Visszetérve: Helytől függően
vagy elkapnám a kezét, vagy fognám magm, és elmennék,
vagy kidobnám a házból nemes egyszerűséggel.
Ha megütném, ott halna szörnyet, ilyet nem játszok.
csak névlegesen van egyenjogúság.
ha szóval mindent ellehetne intézni, akkor nem lenne szükség erőszakra. amúgy meg minél jobban támaszkodik erre a kifejezésre, hogy "nő/kisebbségi vagyok" annál nagyobb pofást érdemelne szerintem.
Ha engem megütne a párom, az életben nem látna többet!
De szerintem ha én ütném meg, ugyanez lenne...
Ennek nincs helye egy párkapcsolatban! Egyik fél részéről sem!
17-esnek
És ha a 8-as állna fennt , akkor is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!