Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfi sosem üthet meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi sosem üthet meg egy nőt?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk egy barátnőmmel, és finoman figyelmeztettem, hogy ne legyen ilyen fölényes, mert a leendő párja nem fogja tolerálni. Szerinte annak a pasinak, aki nem tolerálja, ott az ajtó.

Nem értem, egyes nők miét élnek abban a hitben, hogy mindent megtehetnek, csak mert nők.

Szerinte a férfinek csak szépen el kell tűrni, kezet úgyse emelhet nőre.

Nő vagyok, de úgy gondolom, egy-két nőtársam megérett már egy akkora pofonra, hogy a padlón kelljen keresgélnie a fogait.

Szerintetek van olyan eset, ahol jogos a nőt megütni, vagy nem?

2014. aug. 5. 21:25
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

"De ha egyenjogúság van, akkor ebben miért nincs?

Ha egy nő megüthet egy férfit miért nem kaphat ő is egyet?"

Feminácizmus.

2014. aug. 5. 21:32
 12/39 anonim ***** válasza:
ha engem megütne egy férfi.., az biztos h elgurulna az agyam, egyrészt én sem szoktam senkit megütni, másrészt beszélje meg velem ha problémája van, és azért én inkább a gyengédebb női típus vagyok, ezért sem értékelném ha egy nagyobb darab ffi megütne
2014. aug. 5. 21:33
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
A pofon sehogy sem elfogadható. Se nő se férfi részéről. Emberhez méltóan kéne megvitatni a dolgokat.
2014. aug. 5. 21:33
 14/39 anonim ***** válasza:

Egy nőt csak úgy ne üssön meg senki,se egy férfit.De az a szép amikor a férfi a nő ellen védekezik aki rátámad,és ki a hibás?,persze hogy a férfi,jó mocsok világban élünk.

a nőknek kell jog,amikor már rég megvan,csk ezt egyesek nem látják.Az erőszak semmire se megoldás,de a másikra mutogatás sem.

2014. aug. 5. 21:35
 15/39 anonim válasza:
7. te akkor mit tennél ha az történne veled is mint a 8-assal,tűrnéd?vagy csak otthagyod hogy jó akkor elmegyek ,hagy szidja magába tovább az elhunyt nővéremet?vagy rászólnál?ilyenkor szerintem már bőven megérdemli,nekem az a véleményem hogy mivel egyenjogúság van ezért nagyon szélsőséges esetekben akkor megérdemel egyet mint az iménti példa volt
2014. aug. 5. 21:35
 16/39 anonim ***** válasza:

Ha már oda kerül a sor, hogy egy nő kezet emel rám, akkor

ott vége a kapcsolatnak. Visszetérve: Helytől függően

vagy elkapnám a kezét, vagy fognám magm, és elmennék,

vagy kidobnám a házból nemes egyszerűséggel.

Ha megütném, ott halna szörnyet, ilyet nem játszok.

2014. aug. 5. 21:36
 17/39 anonim ***** válasza:
Engem apám volt, hogy elég sokszor megvert még 21 éves koromban is, meg volt hogy anyámat is megverte... Anyám nem vált el tőle (mert h ott van a 3 gyerek, a legkisebb is akkor 13 volt, meg a ház), én nem fogom ezt eltűrni senkitől sem... Mert ő úgy gondolja, hogy ő a férfi, akkor bármit megtehet... Aztán ha felemlítem neki, akkor meg ő problémázik, hogy nem kell itt lelkizni... meg, hogy ez nem igaz... Rám ha kezet emel még valaki ebben az életben, annak felisútleisút... nem fog érdekelni már az anyagi helyzetem sem... Ezt nem kívánom senkinek....
2014. aug. 5. 21:39
 18/39 anonim ***** válasza:

csak névlegesen van egyenjogúság.

ha szóval mindent ellehetne intézni, akkor nem lenne szükség erőszakra. amúgy meg minél jobban támaszkodik erre a kifejezésre, hogy "nő/kisebbségi vagyok" annál nagyobb pofást érdemelne szerintem.

2014. aug. 5. 21:41
 19/39 anonim ***** válasza:

Ha engem megütne a párom, az életben nem látna többet!

De szerintem ha én ütném meg, ugyanez lenne...

Ennek nincs helye egy párkapcsolatban! Egyik fél részéről sem!

2014. aug. 5. 21:41
 20/39 anonim ***** válasza:

17-esnek

És ha a 8-as állna fennt , akkor is?

2014. aug. 5. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!