Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jól jönne a segítségetek. Egyiknapról a másikra ki szerethet belőlem?
ajh...:( ilyenek ezek a pasik...
de folyamatosan, rámir msn-en is...és ugye szeretem, jóhogy visszairok neki...:)
de mint például mais...már kezdem mutatni felé, h nem érdekel, persze ez nemigyvan de hátha megváltozik...majd kiderül...nemtudom mi sül ki belőle:S
hát én 2 lehetőségre tippelnék
a) a 3 hét alatt amig csak könyörgött, tényleg megváltoztak az érzései. ha könyörgesz erőltetsz valamit, és végül engednek, az akkor sem lesz olyan mintha mindketten örömmel bennevannak /pl akarsz szervezni egy bulit, de a haverok nemakarnak először elmenni, addig gyözködöd öket mig "na jo elmegyünk" és akkor mindenki ottvan hogy "na vazze eljöttünk mer annyira akartad de mostmeg mivan"/ lehet ez az érzés ütötte meg, hogy talán csak azért adtad meg magad mert ráuntál a könyörgésre
b) ugyanugy szeret mint régen és pontosan jol látja hogy végre beléestél, és most huzza kicsit az agyad hogy valamit visszaadjon abbol amig ő szenvedett érted, szoval szerintem ne vágj be ien "nembeszélünk ha ilyen vagy" dolgokat, mert akkor fölösleges durcázás lesz odavissza... mondd meg neki hogy vetted a lapot, mostmár abbahagyhatja a látszatbizonytalankodást, és minden rózsaszin... (^^ dejo nektek :P )
jajj de édesek vagytok:) köszönöm szépen:)
hát nemtudom, és ha azt mondja, h mit kellett volna venned? ugysem vallja be, szerintem...nem ez áll itt:D bár jó lenne:(
meg féltékennyé akar tenni...állandóan beszél nekem acsajokról, h találkozni akarnak vele meg ilyenek...és mondom neki, h rosszul esik... és akor abba haggya...:S
de ha meg simán hagyom, hogyha keres akkor ugyis akar valamit, ha nem akkor nem...és akkor majd ugyis kiderül mivan:) hááát nemtudom mi lenne a jó megoldás...:S:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!