Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos kérem segítségetek. (? ) (LENT)
Nos a gondom a következő. 19 éves fiú vagyok. Idáig alkalmi kapcsolataim voltak és főleg ezek a plázacicák másznak rám. Ilyenből rengetegem volt, úgy is mondható, hogy én vagyok az a dupla idézetes nőcsábász. Viszont ez közel sem így van, dumám jó, de mindég a plázacicák jönnek oda, vagy discoba lenyomok valami dumát és táncolunk, de a lány aki nekem most nagyon bejön az nem jár discoba hanem inkább könyvtárba és nagyon más a baráti kör. Igazi jó kislány és én ezekre a plázacicákra vagyok "specializálódva". Valami tanácsot adnátok, hogy a kiszemelt lányhoz hogy közeledjek, mert azért egy plázapics@ más, mint egy jókislány. :) Remélem tudtok segíteni.
19/F
bocs, de jelenleg a könyvtárba járókra nagyon ki vagyok bukva : @
kicsit később majd visszajövök és írok vmi értelmes választ...
Na, akkor szerintem kapóra jönne, ha legközelebb odamennél hozzá és megmondanád neki, hogy szeretnéd megksözönni a segítségét és már el is hívhatod randira, hálád jeléül emghívhatod valamire (pl. fagyi, vagy akármi, nem kell drága dologra gondolni). Természetesen ne discoba vidd, vidd el sétálni a parkba, vagy valami nyugis helyre és beszélgess vele. Érdeklődj felé, de ne vidd túlzásba, ne bókolj sokat. Az érintésekkel is vigyázz, a jó kislányok nem szeretik, ha egyből rányomulsz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!