Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos kérem segítségetek. (?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos kérem segítségetek. (? ) (LENT)

Figyelt kérdés

Nos a gondom a következő. 19 éves fiú vagyok. Idáig alkalmi kapcsolataim voltak és főleg ezek a plázacicák másznak rám. Ilyenből rengetegem volt, úgy is mondható, hogy én vagyok az a dupla idézetes nőcsábász. Viszont ez közel sem így van, dumám jó, de mindég a plázacicák jönnek oda, vagy discoba lenyomok valami dumát és táncolunk, de a lány aki nekem most nagyon bejön az nem jár discoba hanem inkább könyvtárba és nagyon más a baráti kör. Igazi jó kislány és én ezekre a plázacicákra vagyok "specializálódva". Valami tanácsot adnátok, hogy a kiszemelt lányhoz hogy közeledjek, mert azért egy plázapics@ más, mint egy jókislány. :) Remélem tudtok segíteni.

19/F

2010. júl. 27. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:

bocs, de jelenleg a könyvtárba járókra nagyon ki vagyok bukva : @

kicsit később majd visszajövök és írok vmi értelmes választ...

2010. júl. 27. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom ismered e, mert azt nem írtad le. Ha igen akkor próbálj randizni vel. Azt gondolom megtanultad a Pl.pics@knál hogy kell? De a legfontossab, hogy ne legyél vagány vele, és főleg ne mutasd ezt! Inkáb szerény legyél. Érezze hogy olyasmi vagy mint ő.
2010. júl. 27. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
nézd meg az SOS Szerelem című filmet. Szerintem olyan lehetsz, mint abban a filmben Fenyő Iván! :D
2010. júl. 27. 20:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem igazán ismerem, feladat volt keresni verseket nem tudtam hogy álljak neki ezért a könyvtárban oda mentem hozzá és segített kb 20-30 perc volt az egész. Ennyire ismerem.
2010. júl. 27. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Na, akkor szerintem kapóra jönne, ha legközelebb odamennél hozzá és megmondanád neki, hogy szeretnéd megksözönni a segítségét és már el is hívhatod randira, hálád jeléül emghívhatod valamire (pl. fagyi, vagy akármi, nem kell drága dologra gondolni). Természetesen ne discoba vidd, vidd el sétálni a parkba, vagy valami nyugis helyre és beszélgess vele. Érdeklődj felé, de ne vidd túlzásba, ne bókolj sokat. Az érintésekkel is vigyázz, a jó kislányok nem szeretik, ha egyből rányomulsz.

19/L

2010. júl. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!