Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csunyán beszél velem a barátom. NAGYON! Mit tegyek? DURVA
Figyelt kérdés
Sokszor le k.váz...ha ideges eléggé lobbanékony típusu utána mindig bocsánatot kér de sokszro addig sérteget h sírok..akkor veszi észre magát!!nem jo a családi körülménye, de miért csinála? Nemrég meg ígérte, hogy fel hagy ezzel az "idegbetegeskedésével" mert mondtam neki, hogy ha mégegyszer... akkor itt hagyom.! de ezt már olyan sokszor eljátszottuk..:( Régen volt h meg is ütött! Vagy szoritgatott! Mi a véleményetek?:( Eddig tartja magát amit igért...:/:( de naon szeretem emrt amugymeg tündéri!!2010. jan. 9. 23:10
51/53 anonim válasza:
de nem érted?????? hogy lehetsz ilyen buta? ha egyszer megütött ez már csak rosszabb lesz. nem azzal van a gond,hogy megütött, hanem azzal,hogy ha felnőttök, és egyre több problémátok lesz, és többet idegeskedtek ez mégrosszabb lesz. tudom,h nehéz, de el kéne valahogy hagynod ezt a pasit, és keresned valakit, aki soha nem emelene rád kezet. ne haragudj az elejéért, de nyisd már ki a szemed. annyi kedves fiú mászkál mindenfelé. : keress egy olyat! és ne maradj vele! hidd el később bánni fogod, amikor már jobban ragaszkodsz hozzá,hogy nem tetted meg. sok sikert.
52/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat.
Amúgy mi az a "sok lecsúszott nő?" nem értem.:D
2010. jan. 10. 12:21
53/53 anonim válasza:
már sokan válaszoltak, de azért írok. Az én barátomnak is vannak családi problémái, amit más EGYÁLTALÁN nem venne észre de mivel vele vagyok, látom.. és ráadásul külföldi szóval nem is vagyok vele.. néha ő is elveszti a fejét persze egyáltalán nem úgy ahogyan veled, csak dühös és rajtam tölti ki. Zavaró, bántó de eltűröm mert ő maga észreveszi, és tényleg néha szarul esik, de tudom miért teszi. DE soha soha nem ütne meg ezt tudom, ezért mondám, hogy próbálj támadásszeűen a problémájáról beszélni, érveket felállítani és levonni a következtetést-szorítsd sarokba, hogy elgondolkozzon. Persze, ha olyan ember, hogy képes kezet emelni réd, akkor lehet, hogy ez nem jó módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!